Fjorden som køkkenhave

En appetizer konkurrence for amatørkokke Deadline for tilmelding er ændret til 24. september

Søndag 10. oktober 2021 kl. 12-14 (for publikum )
Boxen, Østre Havnevej 11, 4300 Holbæk

Er du en passioneret amatørkok, der er frisk på en lille sjov konkurrence? Vi inviterer 10 amatørkokke til at dyste om at lave den bedste appetizer under temaet ’Fjorden som køkkenhave’

Du skal lave 75 ens appetizers, der kan spises uden bestik. Temaet er Fjorden som køkkenhave, dvs. der skal indgå mindst en ingrediens i din appetizer som kommer (eller kunne komme) fra Fjorden eller strandkanten. Appetizeren kan være sød eller salt, det er helt op til dig. Du bestemmer også selv, om du vil sanke det du skal bruge eller købe dig til det. Hver deltager får 1800 kr. til råvarer.

På dagen får deltagerne stillet følgende til rådighed:

 

1 bord til anretning og 1 serveringsbord

Der er fælles gasblus, grill og ovn til rådighed 

Engangsservice til serveringen

 

Deltagere kan medbringe delelementer færdige hjemmefra men kan også lave det på stedet (du skal selv medbringe hvad du skal bruge af kogegrej etc.). Der vil være åben for deltagere fra kl. 10 på stedet for tilberedning og anretning.

kl. 11:00  åbnes for publikum så de kan følge med i den sidste anretning.

Kl. 12 skal alle være færdige og publikum kan smage.

Dommerne kommer med deres dom kl. 13.45 Førstepræmien er et gavekort til restaurant Geranium på 5800 kr.  2. præmien er et gavekort til Restaurant Suri på 2000 kr. og 3. præmien er et gavekort til Dragsholm Bistro på 800 kr.

Publikum får lov at give deres stemme. Publikum kan købe en billet til at smage 5 stk. for 100 kr. Drikkevarer kan købes på stedet.

Hvordan deltager du: Send en kort beskrivelse af den appetizer du gerne vil lave. Du behøver ikke gå i detaljer, men blot give os en idé om, hvad du serverer og så 2 linjer om dig selv. Send det senest d.  24. september til post@lofholbaek.dk

Vil du med som publikum og være med til at smage så kan du tilmelde dig her

Publikum tilmelding