Vi søger en udviklende medarbejder.

Er du frisk på en udfordring og synes du udvikling er spændende?

Vi mangler en som har lyst til at være med til at udvikle vores aftenskole i LOF-Midtvest ca. 10-15 timer om måneden, hvilket vil blive aftalt individuelt.

En aftenskole står for folkeoplysning og vores opgave og fokus, er at samle mennesker indenfor f.eks. bevægelse, kreative fag, oplevelser, udeliv, foredrag og hvad vi ellers kan finde på af spændende tiltag. Vi kan lave hold i både dag og aftentimer og for alle aldre, så der er masser af plads til udvikling.

I LOF-Midtvest dækker vi Herning og Ikast-Brande kommune, det vil derfor være en fordel at du er lokalforankret indenfor dette område, så du har kendskab og netværk her.

Dit arbejde vil bestå i:

  • Primært at udvikle på nye og gamle kurser, samt finde på nye ideer og tiltag. Herunder at finde undervisere, lokaler eller samarbejdspartnere
  • Du skal kunne deltage i enkelte møder (omk. 6-8 om året), som typisk ligger i aftentimerne med f.eks. kommuner, foreninger, LOF-fællesskab, bestyrelsesmøder og lign.
  • Det er en fordel at du kender til sociale medier som f.eks. Facebook og Instagram, og kan lave opslag her, men det vil ikke være det primære fokus i dit arbejde.

Du vil være selvtilrettelæggende og timelønnet og lønnen vil blive forhandlet individuelt.

Du vil arbejde tæt sammen med den nuværende skoleleder, som fortsat vil tage sig af den daglige drift og administrationen. Du vil referere til den lokale bestyrelse.

Vi forventer at du er:
Selvstændig, initiativrig, pligtopfyldende, positiv og ser muligheder frem for begrænsninger.

Lyder det som noget lige for dig, så kontakt Charlotte på tlf. 61709716 eller send os en mail på midtvest@lof.dk.

Samtaler afholdes løbende.

LOF-Midtvest
Finlandsgade 39, 7430 Ikast
Tlf. 61709716
midtvest@lof.dk