Vi har brug for dig som frivillig til Haslev Garnfestival 2021

Så er vi ved at have de sidste udfordringer på plads til vores Garnfestival der afholdes i dagene lørdag den 4. og søndag den 5. august 2021

Vi håber på rigtig mange deltagere igen i år. Vi er meget opmærksomme på de restriktioner der er gældende for Corona og derfor har vi også udvidet vores udstillingsareal med over 1.600 m2, da vi nu også tager Nordskovhallen i brug udover selve Nordskovskolen.

Vi vil meget gerne spørge om du/I har mulighed for at give en hjælpende hånd, med henblik på opstarten, gennemførelsen og afslutning af garnfestivalen.

Det drejer sig om nedenstående dage og tidspunkter:

Fredag den 3. september  kl.16:00 - ca. 21:00
Lørdag den 4. september  kl. 08:30 - ca. 18:00
Søndag den 5. september kl. 08:30 - ca. 19:00

Når vi har et overblik over de tilmeldte frivillige, kan vi danne os et billede over hvem der skal udføre de respektive arbejdsopgaver. Vi får skolens servicemedarbejdere til at opsætte og nedtage stole og borde.

Send mig en feedback på, om du kan være behjælpelig som frivillig og hvilke dage og tidspunkter, senest torsdag den 19. august 2021, på denne mail: haslev@lof.dk   

Der er selvfølgelig fuld forplejning hele lørdag og søndag med frokost, formiddags- og eftermiddags kaffe/the og kage samt sodavand m.v.   

Jeg har medsendt en pressemeddelelse som vi udsendte lige før sommerferien, så du kan læse lidt om hvad der sker på de to udstillingsdage.

Du kan også læse mere om Haslev Garnfestival 2021 på dette link: www.garnfestival.dk

Vi glæder os til at høre fra dig og se dig til Haslev Garnfestival 2021 lørdag den 4. og søndag den 5. september 2021.