• John Højbusk
    Født i Aarhus i 1952. Jeg har haft et fantastisk arbejdsliv hos DSB i 44 år, hvor jeg har været beskæftiget med først og fremmest med ledelse på alle niveauer og i de senere år som projektchef. Har nu været på tjenestemandspension i et år og har derved fået tid til at kaste mig over private projekter, som f.eks. planlægning og gennemførelse af Herregårdsture, vinture i Italien, oplevelsesture i ind- og udland. Jeg nyder at give mine gæster en god og særlig oplevelse, som de vil huske i mange år frem. Har tidligere været skoleleder for LOF Høng, der senere blev lagt sammen med LOF Kalundborg, der igen er blevet til LOF Nordvestsjælland. Jeg har siddet i bestyrelsen for LOF Kalundborg - senest som næstformand. Mine fritidsinteresser er først og fremmest planlægning og gennemførelse af rejser og derudover nyder jeg at holde vores store hus og have toptrimmet.

Herregårdstur til Sverige

Herregårdstur til Sverige den 13. og 14. maj 2020

Vi inviterer på en Herregårdstur til Sverige, der på dette tidspunkt har de skønneste forårs farver.

Der bliver afgang fra Haslev? klokken 07:30. Opsamling på Sorø busterminal og Ringsted station.  (Der er også mulighed for flere opsamlinger)

Vi kører via Øresundsbroen til Jordberga Slott, hvor vi ankommer klokken ca. kl. 10:15. Inden da skal vi have en kop kaffe eller te og lidt sødt til kaffen.

Vi får en guidet rundvisning af ægteparret, der ejer Jordberga og den varer en god times tid. Efter rundvisningen serveres en frisksmurt slagter sandwich og hertil en øl eller vand.

Vi fortsætter turen igennem Skåne og efter en lille times kørsel ankommer vi til Övedskloster, hvor vi har en rundvisning klokken 13:00.

Efter rundvisningen på Övedskloster, der varer ca. en time, får vi serveret eftermiddagskaffe med hjemmebagte boller og kage. ”Slottsfika” – som de kalder det på Övedskloster. Efter kaffen kører vi direkte til Backaskog Slott.

Ved 17:00 tiden er vi fremme ved vores overnatningssted – Bäckaskog Slott. Frem til klokken 19:00 er det tid til at check ind og forberede sig på en Slotsmenu bestående af:

Forret med et glas vin
Hovedret med et glas vin
Dessert med et glas vin

Kaffe og chokoladetrøffel

Den 14. maj

Morgenmaden indtages i restauranten og klokken 08:30 samles vi i kapellet og får fortalt historien om Backaskog Slott.

Bussen kører derefter videre kl. 09:15 til Hovdala Slott, hvor vi er fremme ca. 10:00. Her venter en spændende rundvisning på slottet, som vi forlader 11:30.

Fra Hovdala slot fortsætter turen videre til Ellinge slot, hvor vi er fremme klokken 12:30. Vi starter med en frokost, hertil en let øl, eller en vand. Efter frokosten serveres en kop kaffe.

Rundvisningen på Ellinge slot består af to dele. Ejeren Mikael Wehtje, fortæller om slottets historie og vi får lov at komme ind i flere af stuerne.

Rundvisningen fortsætter med en fortælling om Purity Vodka, der fremstilles på Ellinge slot og som anses for at være en af verdens fineste Vodkaer. Selvfølgelig får vi lov at smage på de dyre dråber.

Efter rundvisningen skal vi have Slottsfika – kaffe med kage.

Klokken 16:30 fortsætter bussen via Øresundsbroen Ringsted, Sorø, Haslev.

Med i prisen er bussen, Øresundsbro afgift, alle entréer, to x frokost, med en øl eller vand, aftensmad med tre retters slotsmenu, inkl. en lille vinmenu, aftenkaffe med sødt, kaffe og kage undervejs på turen, samt overnatning og morgenmad på Bäckaskog Slott.

Alt er således inklusive og vil du med på turen koster denne 2.950 kr. Der er et tillæg på enkeltværelse på kr. 250,-.

(Tilmelding på telefon 4068 6100 eller på mail til haslev@lof.dk)

Turen gennemføres ved mindst 30 – max. 48 gæster.

Bussen afgår fra P-pladsen ved Kirkepladsen overfor Kirken i Haslev.

Der kan forekomme mindre ændringer til dette program

 

Nummer
201906 - Herregårdstur til Sverige
Første mødegang
onsdag den 13.05.20 kl. 07:30 - 22:00
Undervisere
Adresse

Kirkepladsen, 4690 Haslev (Bustur)

Se på kort

Mødegange
2
Enkeltværelse
DKK 3200,00
Dobbeltværelse
DKK 2950,00
onsdag den 13.05.20

Kl. 07:30 - 22:00

Med John Højbusk

Kirkepladsen, 4690 (Bustur)

Se på kort

torsdag den 14.05.20

Kl. 08:30 - 19:00

Med John Højbusk

Kirkepladsen, 4690 (Bustur)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom