Oplev Italiens smukke Amalfikyst

Næsten hele denne kyststrækning er på UNESCOs liste over verdensarv. Deltager du i denne rejse, kommer du virkelig til at forstå hvorfor.

LOF, Albatros og Jyllands-Posten inviterer til en unik rejse til Italiens smukke Amalfikyst. Vi rejser den 17. april 2020 og lander igen den 24. april. Pris 9.998 kroner.   

Vores dansk-italienske rejseleder Kim Ferrigno kender alle de små smutveje og de bedste udsigtspunkter. Mens han fører os rundt får vi også stedernes særlige historier og anekdoter, som man kun kender til, hvis man er opvokset i området.

Vi går ad de smukke stier og trapper, og tager sammen på lette vandreture. Blandt andet besøger vi de verdenskendte nabobyer Ravello og Amalfi. Samtidig får vi et førstehåndsindtryk af, hvordan trafikken og al transport i dette smukke kystområde foregik til fods og på æselryg i ”gamle dage”.

På inkluderede udflugter besøger vi Napoli, hvor pizzaen blev opfundet, samt det sagnomspundne Pompeji, der i 79 e.kr. blev offer for et vulkanudbrud fra vulkanen Vesuv, hvis lavastøv dækkede hele byen og samtidig resulterede i, at man i dag har en unik udgravning, der besøges af ca. 3 millioner mennesker hvert år.

Se rejsebrochuren med det fulde program her

Se programmet for rejsen her 
Dag 1. Ankomst til Italien og i bus til Scala. 
Dag 2. Vandretur af trapperne til Amalfi. 
Dag 3. Vandretur ad stier og trapper til Ravello. 
Dag 4. Udflugt til Napoli. 
Dag 5. Tid på egen hånd og vandretur i området for dem, der ønsker det. 
Dag 6. Udflugt til Pompeji og Vesuv
Dag 7. Tid til at udforske på egen hånd (måske en tur til Capri?). 
Dag 8. Hjemrejse

Rejsereservation og spørgsmål
Albastros Travel Tlf.: 3698 9898 
booking@albatros.dk www.albatros.dk/lof

 

Om rejseleder Kim Ferrigno:

Kim har hele livet arbejdet med rejser til og fra Italien. Han brænder for ”Støvlelandet”, og er en af de personer, der kender mest til rejselandet Italien. Amalfikysten er et af de områder i Italien, der er tættest på hans hjerte, for en stor del af hans opvækst var netop på Amalfikysten, hvor Kims familie kommer fra den lille hyggelige bjergby, Scala. Her finder man også den danske institution San Cataldo, som er et tidligere kloster, hvor danske kunstnere kan komme på studieophold. Kims Italienske mormor var økonoma på San Cataldo, så en stor del af barndommen foregik netop på det tidligere kloster. Kim har modtaget flere hædersbevisninger for hans store viden om Italien. Bl.a. Leonardo da Vinci prisen, som gives til den person, man mener, er den dygtigste arrangør af rejser til Italien. Kim Ferrigno drev i 25 år specialrejsebureauet GO-TO ITALY, arbejder i dag med rejseplanlægning, rejsedokumentar-programmer, foredrag mv. Kim er rejseleder på LOF rejsen til Amalfi i 2020.