Underviser

Coaching

Coaching er et eminent værktøj til dig som leder, mellemleder og medarbejder i dit arbejde, men også i privatlivet kan coaching være et fantastisk værktøj. Vi arbejder og lærer teknikkerne i coaching og afprøver hvad der virker bedst for dig. I forløbet arbejder vi intensivt med træning og feedback, så du får kompetencerne til at coache andre.

Du får et vigtigt og effektivt redskab med som leder/mellemleder/konsulent/kollega. Større selvindsigt og bedre evne til at håndtere egne udfordringer samt et solidt teoretisk fundament om psykologien bag coaching.

Vil du skabe bedre resultater i dit liv? Den coachende samtale indgår som en grundlæggende del af det moderne ledelses- og konsulentarbejde. Coaching medvirker til at skabe og forbedre effektive samarbejdsrelationer.

Det øger engagementet, og dermed kollegernes bidrag til at løse virksomhedens udfordringer. Med et kursus i coaching udvikler du dine færdigheder som samtalepartner med henblik på at bidrage til at skabe bedre resultater i din organisation.

Du får m og lære at omsætte teori til praksis.ange teknikker med hjem, som du kan bruge.

 

Der vil også være teorier bag, så du efterfølgende kan hjælpe dig selv med at blive mere bevidst og hjælpe dig selv i hverdagen, men også til at forstå hvordan det hele hænger sammen.

 

 

Nummer
182284 - Coaching
Første mødegang
fredag den 02.11.18 kl. 10:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

Haslev Folkebibliotek, Lokale 2, Rådhusstien, 4690 Haslev

Se på kort

Mødegange
1
Aftenmenu
DKK 300,00
fredag den 02.11.18

Kl. 10:00 - 15:00

Med Helle Ottesen

Haslev Folkebibliotek, Rådhusstien, 4690 (Lokale 2)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom