• Emilie Storm Petersen
    Uddannet psykomotorisk terapeut og diplomeret Zumba, Zumba Gold, Zumba cirkeltræning og Zumba toning instruktør.Har undervist siden år 1990 og givet afspændingsbehandlinger siden år 2000. Har været selvstændig siden år 2000, indehaver af Joyful Living, bevidsthedstræner, Enneagram coach og foredragsholder, sideløbende med at være skoleleder hos LOF Vordingborg fra 2006 - 2019. Tilbyder afspændingsmassage og enkelt sessioner der støtter og opbygger din sundhed, såvel fysisk som mentalt.

Sundt bindevæv - mindre smerte og bedre velvære

Dit bindevæv har stor betydning for din sundhed, dit velvære og hele din krop.

Fordi det er overalt i din krop og bl.a. er med til at holde din hud stram, stødabsorbere for dine led, regulere din balance, ligger omkring nervesystemet og holder dine organer på plads.
Det er det væv som binder hele din krop sammen, deraf navnet, derfor har det også indflydelse på din sundhed, når det ikke er sundt og fleksibelt.

Dit daglige liv kan være hårdt for bindevævet, og dermed også dit nervesystem, og det bliver svære og svære for kroppen at regenerere. Hvis ikke bindevævet er hydreret og smidigt kan det give smerter i muskler og led, balanceproblemer, inflammation, hovedpine, søvnbesvær, koncentrationsbesvær og meget mere. Dette skyldes at når bindevævet ikke er hydreret, bliver det mindre støttende og fleksibelt.

Det er ikke helt nok bare at drikke mere vand, selvom det er vigtigt. Det handler om at få væsken til at flyde i bindevævet.
Og hvis bindevævet er tørret ud, skal det have hjælp til at optage vand igen. På kurset vil du blive klogere på din egen krop og dit bindevæv, gennem både teori og praksis, og lære hvordan du kan holde det sundt og smidigt, gennem øvelser som du selv kan fortsætte med at lave derhjemme. Når dit bindevæv bliver sundere kan du oplev mindre træthed, mere energi, mindre smerter i muskler og led, en generel bedre kropsfornemmelse, bedre søvn og meget mere.

Kom og lær hvad du selv kan gøre for at holde dit bindevæv sundt og hydreret.


Kurset afsluttes med en dejlig liggende afspænding. Vi arbejder med små bolde og bløde foamrollers. Drik gerne 2,5 dl. vand inden kurset og medbring vand, så du kan drikke mindst 2,5 dl. igen efter kurset.

Praktisk info

Medbring drikkedunk, liggeunderlag, pude, tæppe, pen og papir, samt lidt at spise.
Ruller og bolde kan købes på kurset.

Nummer
202276 - Sundt bindevæv - mindre smerte og bedre velvære
Første mødegang
lørdag den 26.09.20 kl. 10:00 - 13:45
Undervisere
Adresse

Haslev Gl. Seminarium, Søndergade 12, 4690 Haslev

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 275,00
lørdag den 26.09.20

Kl. 10:00 - 13:45

Med Emilie Storm Petersen

Søndergade 12, 4690 (Pavillonen - Lokale 1)

Se på kort