Erik Dam
Kok

Erik Dam

ERIK DAMS - MAD UD AF HUSET

Er et lille cateringsfirma, beliggende Finlandsgade 29 i Haslev. Jeg har været i gang siden 2005 og laver mad til alle slags arrangementer, bryllupper, jubilæer, konfirmationer, receptioner, fødselsdage og arrangementer som dette til "Strikkefesten".

I forbindelse med mit køkken, har jeg et selskabslokale til udlejning, med plads til op til 120 personer.

Jeg er udlært på restaurant "Den Sorte Ravn" i København og har desuden arbejdet på "Den Gyldne Hane" på Sjællands Odde, "Bregnen" i Dalby, "Restaurant Jean Luc Figueras" i Barcelona og var de sidste fire år, før jeg startede Erik Dams, køkkenchef på "Den Sorte Ravn".

Jeg er udlært i det klassiske franske køkken og skal jeg karakterisere min madlavning, må det være middelhavsmad/klassisk fransk met twist tilsat nye tendenser.

Alt lavet med gode råvarer, men ikke nødvendigvis de dyreste.

                                                                        "Indenfor kogekunsten som indenfor alle kunstarter,

er enkelthed et tegn på fuldkommen beherskelse"

                                                  

      

Kontaktoplysninger