FORHOLDSREGLER MOD CORONA-SMITTE

Vi skal passe på os selv og hinanden. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvordan du skal du skal undgå Corona-virus og undgå at smitte andre.

UPDATE FRA REGERINGEN - SENESTE NYT FRA 23. OKT. 2020 VEDR. COVID19-RESTRIKTIONER:

- Vi må højst samles i grupper af 10 personer (incl. underviser) på vores almindelige hold, som f.eks. afspænding, yoga, kor hold o.l.
Fra den 29. oktober af skal der bæres mundbind når man går til og fra aktiviteten - men ikke mens man deltager i aktiviteten (fx afspænding eller kor) og når man sidder ned (fx til sproghold o.l.).

- Vi må fortsat lave arrangementer og foredrag for op til 500 deltagere, hvor deltagerne fortrinsvis sidder ned og har front mod ”scenen” og med 1 meters afstand (fra næsetip til næsetip). Der skal bæres mundbind når man går til og fra aktiviteten - men ikke når man sidder ned.

Du kan her se Kulturministeriets Q&A til de seneste restriktioner.

....

Her kan du se hvordan du skal forholde dig for at undgå at sprede Corona-virus og selv blive smittet. Det er derfor vigtigt, at du følger disse regler og restriktioner, når du deltager på hold og aktiviteter i LOF Haslev.

1. Følg Sundhedsstyrelses generelle råd - se dem HER.
2. Hav altid selv håndsprit med dig, når du deltager i vores aktiviteter.
3. Hjælp hinanden og underviseren med at overholde restriktioner og anbefalinger i forhold til undgå Corona-smitte og rengøring.

Se også:

 • Regler/anbefalinger for træning og aktiviteter i det fri HER.
 • Regler/anbefalinger for træning og aktiviteter i svømmehaller HER.

Afstand og antal deltagere:

 • Der skal være 1 meters afstand mellem deltagerne, dog anbefales 2 meters afstand ved aktiviteter med kraftig udånding (fx sang og foredrag - fx afstand mellem foredragsholder og forreste deltager). Afstand vurderes fra næsetip til næsetip.
 • Siddende: 1 person pr. 2 m² gulvareal.
 • På gulv: 1 person pr. 4 m² gulvareal, fx yoga og lign. bevægelseshold
 • Svømning: Maks. 1 udøver pr. 4 m² på vandets overflade.
 • Der må maksimalt være 10 personer til stede (incl. underviser), dog 500 deltagere til arrangementer, hvor deltagerne i det væsentlige sidder ned (fx foredrag).

Mundbind:

 • Almindelige hold: Der skal bæres mundbind når man går til/fra aktiviteten - men ikke når man deltager i aktiviteten (f.eks. afspænding og yoga) og når man sidder ned (f.eks. til sproghold o.l.).

 • Foredrag o.l.: Der skal bæres mundbind når man går til/fra aktiviteten - men ikke når man sidder ned (f.eks. til sproghold o.l.).

Redskaber - brug og rengøring:

 • Brugerne skal selv medbringe eget udstyr, f.eks. til yoga (måtter, bolde, klodser o.l.)
 • Hvis der anvendes fælles bolde eller andet udstyr, bør de rengøres undervejs eller efter brug, ligesom deltagerne bør have ekstra fokus på håndhygiejne.
 • I de tilfælde, hvor der skal rengøres med sprit/sæbe efter brug af lokalet, beder vi dig hjælpe med at give en hånd, så vi kan overholde alle regler. Det kan være svært for underviseren at nå det hele selv. Derfor håber vi på din forståelse og velvilje.

Transport:

TAK fordi du hjælper os med at passe på dig selv og hinanden. Vi ønsker, at det skal være trygt og godt, at deltage i vores aktiviteter.

Hilsen LOF Haslev
...

Se også plakaterne fra Sundhedsstyrelsen her: