• Mikkel Beha Erichsen
    De fleste kender Mikkel Beha Erichsen fra det populære rejse- og underholdningsprogram ”Kurs mod fjerne kyster”, der blev sendt på TV2. Her sejlede han hele kloden rundt sammen med sin familie på skibet Havana. Mikkel har en levende og inspirerende fortællekunst som foredragsholder, lige præcis som du så det i ”Kurs mod fjerne kyster”. På en ligefrem, humoristisk og menneskelig måde fanger Mikkel hurtigt publikums opmærksomhed på bedste vis med specifikke budskaber og fortællinger, som du får lyst til at tage med hjem! Mikkel og hans søn, Emil, har i samarbejde skrevet bøgerne ”Hej Far Kære Emil – tanker fra en halv jordomsejling med Havana” og “Alt godt fra Havana - fra Stillehavet og hjem". Bøgerne giver indblik i et utal af oplevelser og erfaringer, som de har gjort sig undervejs på deres lange rejser, og ligeledes er det en fortælling om at gøre sine drømme til virkelighed. Mikkel er opvokset på Nordkaperen, hvor han i selskab med sin far, Troels Kløvedal, og resten af familien har sejlet store dele af verden tynd. Mikkel er tidligere tv-vært, redaktør og producer. Mikkel Beha Erichsen er globetrotter og TV-vært.

Mikkel Beha Erichsen og den hvide verden - foredrag

Foredrag af Mikkel Beha Erichsen Mikkel og den hvide verden Denne aften tager Mikkel os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

En aften med Mikkel er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle, om at vi skal passe bedre på vores fælles klode.

 

Der kan købes drikkevarer i pausen til foredraget.

Billetter koster 225,- kr. pr. stk.

 

 

 

Nummer
192802 - Mikkel Beha Erichsen og den hvide verden - foredrag
Første mødegang
mandag den 07.10.19 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Kultunariet, Søndergade 12, 4690 Haslev

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 225,00
mandag den 07.10.19

Kl. 19:00 - 21:00

Med Mikkel Beha Erichsen

Søndergade 12, 4690 (Kultunariet)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom