Det hele handler ikke om dig

  - med Niels Overgaard

  Antikke principper for et liv med sindsro, frihed og mening

  I dette inspirerende foredrag får du med afsæt i bogen ”Det hele handler ikke om dig” en moderne og lettilgængelig introduktion til principperne i stoisk filosofi.

  Den vestlige verden har aldrig haft større velstand, frihed og fred. Det til trods peger statistikkerne på, at stadig flere mennesker oplever stress, angst og utilfredshed. I vores stræben efter selvrealisering i en tilværelse af uendelige muligheder er det nemt at miste sin fornemmelse af formål og mening.

  I dette tankevækkende og humoristiske foredrag giver Niels Overgaard nogle – til tider provokerende – svar på, hvordan vi finder ind til et mere balanceret, frit og meningsfyldt liv. Med afsæt i den stoiske filosofis store tænkere som Seneca, Epiktet og Marcus Aurelius giver Niels Overgaard fem jordnære og konkrete principper, som både kan anvendes i arbejdsmæssige og private sammenhænge for at opnå sindsro, frihed og mening.

  Da “Det hele handler ikke om dig” blev udgivet i begyndelsen af 2020, fik den seksstjernede anmeldelser i både Berlingske og Børsen. Bogen blev af Børsen udnævnt til en af årets bedste ledelsesbøger.

  Foredraget vil bl.a. give svar på følgende:

  Hvordan kan man finde sindsro i en verden af uendelige muligheder?Hvordan kan man bruge antikke principper til at skabe bæredygtige stærke præstationer?Hvordan kan bevidstheden om døden gøre dig fri?

  Foredraget er en opfordring til at tage personligt ansvar og tjene det fælles bedste.

  Der sælges øl og vand ved foredraget.

  Nummer
  222800 - Det hele handler ikke om dig
  Første mødegang
  tirsdag den 01.11.22 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Haslev Folkebibliotek, Rådhusstien, 4690 Haslev

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 125,00
  tirsdag den 01.11.22

  Kl. 19:00 - 21:00

  Niels Overgaard

  Rådhusstien, 4690 (Romanen)

  Se på kort