Adgangsbillet

Søndag kl. 10-16

Dette er din adgangsbillet til søndag den 23. februar 2020 - endagsbillet.

Vi gentager succesen fra ilden sidste år og afholder igen Garnfestival i Haslev lørdag den 22. og søndag den 23. februar 2020.

Søndag er der åbent fra kl. 10:00 til 16:00.

LOF Haslev ved Claus Kronborg og Krea Deluxe med Heidi og Pia Johannesen er værter ved "årets garnfestival" i Haslev der foregår i det butik sæt i hele Nordskovskolen, Bækvej 14, 4690 Haslev.

Der kommer fagfolk inden for den kreative verden, med workshops og salg af garn, opskrifter, bøger, modeshow og opvisning fra scenen.

Du kan følge Garnfestivallen i Haslev på Facebook - Haslev Garnfestival - hvor der løbende vil være aktiviteter henover vinteren. Vi har fået vores lokale kok Lotte Kjellerup til at stå for madserveringen.

Der kan bestilles frokost på forhånd. Det gøres ved at købe "Frokosttilbud" senest 15/2.

Herudover vil være mulighed for at købe kaffe / kage mv hos ”KaffeLaug Nielstrup” ”dage igennem.

Der vil være rig mulighed for i nørkle med veninderne rundt omkring på "garnfestivalens" område. Der er begrænset antal billetter 750 stk. pr. dag af hensyn til brandsikkerheden i bygningen.

Adgangsbillet kr. 60, - pr. person. Kvitteringen er samtidig din adgangsbillet. Spændende bliver det. Vel mødt til en af ​​Danmarks hyggeligste strikkefester "HASLEV GARNFESTIVAL".

Køb din billet her