Dans det ud - Dans dig fri - Dans dig glad - LOF-Huset Nykøbing F

DANS DET UD..??
DANS DIG FRI..??
DANS DIG GLAD..??

 

Denne workshop er til dig som elsker at bevæge dig til musik. Både som dans, men også som intuitiv bevægelse, hvor du tillader dig selv, at komme fra hovedet ned i kroppen.. og lade dig mærke og blive ført at det din krop har brug for at udtrykke.

Det er igennem bevægelse og dans, at vi kan skabe endnu mere flow og energi til vores krop, samtidig med at vi kan slippe en masse blokeringer og spændinger der gør, at vi føler os fastlåst i gamle mønstre.

"Nobody puts Baby in a corner" elsker den film, men elsker lige så meget det citat fra verdens bedste dansefilm. Hele min intention med denne workshop er, at ingen skal puttes i kasser og rammer for at passe ind, men derimod være dig selv 100% procent med alt det Du er, på aller smukkeste vis.

Så mød op til denne søndags workshop og bryd ud af DINE kasser og rammer - du kan komme præcis som du er. Her bliver ikke stillet nogle krav eller forventninger til dine præstationer - men du skal istedet blot være tilstede, gribe nuet, fejre livet BIG TIME og bevæge dig og danse til skønne toner.

Noget der er ligeså vigtigt og smukt med denne workshop, er den magi der opstår når kvinder mødes - og håber inderligt du vil gribe muligheden og lade dig blive ført med. Alene kan vi gøre meget, men i fællesskab kan vi løfte i flok og tage energien til helt nye højder.

Workshoppen vil være en skøn blanding af dyb grounding, guidning til at bryde ud af dine kasser og rammer. Intuitiv bevægelse og dans til skønne og fede toner. Afslutningsvis skøn meditatiton, afrunding og reflektion

Mød op alene eller tag din veninde under amen .og gi dig selv et fantastisk energiboost til både krop, sind og sjæl.

Og tro mig ALLE KAN DANSE...??

Der vil være læxi snacks, frugt og drikkelse hele workshoppen.

 

Nummer
191162 - Dans det ud - Dans dig fri - Dans dig glad - LOF-Huset Nykøbing F
Første mødegang
søndag den 25.08.19 kl. 09:30 - 12:00
Undervisere
Adresse

Vestensborg Allé 1, 3. (oven på Fitness World), 4800 Nykøbing F (LOF - Huset - Nykøbing F.)

Se på kort

Mødegange
4
Pris
Almen
DKK 450,00
søndag den 25.08.19
Er blevet afholdt
søndag den 29.09.19
Er blevet afholdt
søndag den 27.10.19
Er blevet afholdt
søndag den 17.11.19

Kl. 09:30 - 12:00

Med Heidi Maria Nelsen

Vestensborg Allé 1, 3. (oven på Fitness World), 4800 (LOF - Huset - Nykøbing F.)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom