Spillemand på en tagryg

En af musical-historiens hovedværker kan nu opleves i en helt ny, og hidtil største danske opsætning. Tommy Kenter spiller den ikoniske rolle som den fattige og hårdt plagede, men lune og underfundige jødiske mælkemand Tevye.

Spillemand på en Tagryg er en rørende og morsom, episk og livsbekræftende, fortælling om en familie og et samfund i en lille by, under pres fra en verden i opbrud og forandring - mere aktuel i dag end nogensinde. Medrivende dans og musik med en perlerække af vidunderlige evergreens som bl.a. "Hvis jeg var en rig mand", "Tradition", "Sunrise, Sunset", "Anatevka", "Matchmaker" og "To Life".

Året er 1905 i Zarens Rusland. I horisonten lurer revolutionen og angreb på jøder og deres ejendom. Tevye forsøger, at holde balancen, ligesom en spillemand på en tagryg, mellem traditionerne og de nye tiders skikke. Hans livsværdier bliver for alvor udfordret, da hans 3 giftefærdige døtre efter tur nægter at indgå arrangerede ægteskaber, men selv vil bestemme hvem de giver deres hjerte til. Vejer kærligheden til børnene stærkere end loyaliteten overfor traditionerne og troen?

SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG er én af de største Broadway-succeer nogensinde. Da den fik verdenspremiere på Broadway i 1964 modtog den ni Tony Awards inkl. prisen for Bedste Musical, Bedste Manuskript og Bedste Musik.

Prisen er inkl. bus t/r og O-billetter på række 9 og 10.

 

 

Praktisk info

Tilmeldingen er bindende.
Nummer
92604 - Spillemand på en tagryg
Første mødegang
torsdag den 31.10.19 kl. 17:30 - 23:58
Adresse

Stationspladsen, Stationspladsen, 3250 Gilleleje

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 696,00
torsdag den 31.10.19

Kl. 17:30 - 23:58

Med Inger Lundbak LOF Turleder

Stationspladsen, 3250 (Stationspladsen)

Se på kort

Vores tilbud

Kursus

Italiensk, Engelsk eller Spansk, se om der ikke er et sprogkursus for dig

Tilmeld dig her
Kursus

Yoga, er du øm i ryggen eller andre steder, så er Yoga måske løsningen

Skal du med til Yoga?
Foredrag

Onsdagsgæsten, læs om alle de spændende foredrag LOF har i efteråret

Tilmeld dig her
Oplevelse

Besøg og Byvandringer

Tilmeld dig her:

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom