Rundvisning i Københavns Lufthavn

- Oplev lufthavnen indefra.

 

OBS! Tilmeldingsfrist 24/10-2019

Københavns Lufthavne A/S er en spændende arbejdsplads for mange tusinde mennesker. Man har nu muligheden for en guidet rundvisning arrangereret for LOF af Københavns Lufthavne A/S

En rundvisning tager normalt 2½ time, hvor turen foregår dels til fods og dels i bus. På turen vil der blive fortalt om lufthavnen og dens historie. Undervejs besøger vi brandstationen, garager med nogle af de store køretøjer, kører på området tæt på fly, brandøvelsespladsen og fragtområdet.

Mødested: Terminal 2´s vestligste ende. Den gamle udenrigsterminal, i den ende der vender længst væk fra Terminal 3
Alle gæster skal medbringe gyldigt billede ID dvs. pas eller kørekort. Dette er ikke et krav for personer under 15 år.
Fremvisning af gyldigt billede ID er nødvendigt for gennemførsel af besøget.

OBS: Ved tilmelding af flere personer på samme tid, skal der opgives navn, adresse, fuldt CPR.NR., telefonnummer samt email-adresse på samtlige personer. Det ikke er muligt at ændre i navne på deltagere, efter tilmeldingsfristens udløb.

Transport og parkeing i Lufthavnen:
Der er mulighed for at tage Metro, bus eller tog til lufthavnen. Hvis man kommer i bil kan man holde i vores p-anlæg. Bookning via dette link. https://info.parkering.cph.dk/

Sikkerhedsbestemmelser.
Vi skal gøre opmærksom på, at besøget i Københavns Lufthavne A/S er på eget ansvar og at lufthavnens sikkerhedsbestemmelser også er gældende for besøgende på lufthavnen, hvilket bl.a. betyder at det ikke er tilladt at medbringe, våben, knive af en hver art samt skarpe eller spidse genstande, eksplosiver, fyrværkeri eller andre effekter der kan formodes at kunne anvendes til en ulovlig handling mod den civile luftfart, herunder også legetøjsvåben. Ligeledes må der ikke medbringes genstande der ikke er nødvendigt for besøget. Medbragte effekter der er ulovlige ifølge dansk våbenlov, vil medføre anmeldelse til Politiet og bortvisning. Besøget på lufthavnens afspærrede område forgår under ledsagelse af guiden – derfor skal denne altid følges og alle guidens henvisninger og påbud efterkommes. Rygning er ikke tilladt under turen.

Ordensbestemmelser.
Lufthavnens ordensbestemmelser er også gældende for besøgende på lufthavnen område herunder skal jeg fremhæve at foto og filmoptagelser kun er tilladt til privat brug og at der ikke må optages/filmes i eller mod vores sikkerhedspersonale, sikkerhedskontrol, Politiets eller Skats medarbejder eller i hangaren. Alle henvendelser og påbud fra myndighederne i lufthavnen, herunder guiden, skal efterkommes.
Hvis trafikale eller andre forhold gør det nødvendigt, vil besøget uden varsel kunne afbrydes af Københavns Lufthavne A/S.
Ligeledes kan Københavns Lufthavne A/S stoppe besøget, hvis de generelle bestemmelser eller påbud ikke overholdes.

 

Nummer
192508 - Rundvisning i Københavns Lufthavn
Første mødegang
søndag den 03.11.19 kl. 12:30 - 15:00
Undervisere
Adresse

Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup (Københavns Lufthavn)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 200,00
søndag den 03.11.19

Kl. 12:30 - 15:00

Med LOF repræsentant

Lufthavnsboulevarden 6, 2770 (Københavns Lufthavn)

Se på kort

Vores tilbud

Kursus

Italiensk, Engelsk eller Spansk, se om der ikke er et sprogkursus for dig

Tilmeld dig her
Kursus

Yoga, er du øm i ryggen eller andre steder, så er Yoga måske løsningen

Skal du med til Yoga?
Foredrag

Onsdagsgæsten, læs om alle de spændende foredrag LOF har i efteråret

Tilmeld dig her
Oplevelse

Besøg og Byvandringer

Tilmeld dig her:

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom