Garbolund - Rundvisning med spisning

  Natur og bæredygtighed

  Garbolund: En økologisk naturvinsproducent i Danmark - eller en humlebi i fødevarebranchen?

   

  Garbolund producerer noget så særegent og "humlebiagtigt" som økologisk naturvin i Danmark. Målet for Garbolund er altid at skabe rene og naturlige vine, produceret med minimal kemisk og mekanisk manipulation. Men hvordan kan det lykkes folkene bag Garbolund at drive økologisk naturvinsproduktion, vinbar og café i en lille landsby i Nordsjælland?

  Hør historien og passionen bag Garbolund, og oplev en hel aften i Garbolunds sydenlandske atmosfære. Hvem de er, dem som står bag Garbolund? Hvordan er Garbolund er blevet til det den er i dag - Et lokalt samlingssted for mange gæster fra nær og fjern, med vinbar og café, overnatning for pilgrimme, Sommerfuglestien og meget andet?

   

  Aftenen begynder kl. 17 med en times rundvisning med Rigmor Westh Baagøe i Garbolunds vinmarker og på selve gården Garbolund. Herefter fortæller hun om passionen, vinen og historien bag Garbolund, i det nænsomt og smukt ombyggede vineri, som er ombygget netop til at formidle produktionen af Garbolunds varemærke: Naturvinen.  

  Til aftenen serveres lækre tapastallerkener, som må siges at være bæredygtigt og lokalt produceret: Charcuteri fra Kødsnedkeren i Ørby, gedeost fra Tothaven i Hundested og selvfølgelig Garbolunds egen vin - som ikke har rejst længere end fra vinmarkerne og til gårdens vineri, for herfra at blive serveret for gårdens gæster i den hyggelige vinbar og café eller solgt fra gårdens egen butik. 

  Nyd en aften med lækker mad og vin og spændende fortællinger om lokalt iværksætteri og virketrang.

     Nummer
  222506 - Garbolund - Rundvisning med spisning
  Første mødegang
  torsdag den 06.10.22 kl. 17:00 - 17:45
  Undervisere
  Adresse

  Garbolund, Helsingevej 7, Annisse, 3200 Helsinge

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 495,00
  torsdag den 06.10.22

  Kl. 17:00 - 17:45

  LOF Repræsentant

  Helsingevej 7, Annisse, 3200 (Garbolund)

  Se på kort