Livsnyderrejse i vores skønne Nordsjælland

  med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl

  Denne gang går busturen fra Gilleleje klokken 10.00. Vi kører via Munkerup og Villingerød ud til Rusland og Tegners Museum. Her, i denne helt specielle og meget anderledes natur, byder vi på et glas vin og nogle italienske godbidder fra Hanne Birgitte, mens Anders fortæller i sin sædvanlige medrivende stil om det landskab, vi har foran os.

   

  Anders familie stammer netop fra dette hjørne af Nordsjælland. I 1930-erne drev hans farfar egen skræddermestervirksomhed på Esrum Hovedgade, og i Munkerup lagde hans oldeforældre navn til vejen Grøndahlsvej. Hanne Birgitte og Anders følger familietraditionen og bor nu i hans barndomshjem i Munkerup.

   

  Klokken 11.30 fortsætter turen via Esrum og ikke mindst den fascinerende østlige søbred med de krogede træer og søens blinkende vandspejl. Vi oplever også Danstrup Hegn og kører derefter via Hillerød til Frederikssund, kystbyen der byder på et helt nyt maritimt miljø ved den lille Skyllebakke Havn samt molen, hvor blandt andre det gamle dampskib ms Skjelskør lægger til. Her ved Roskilde Fjord findes der desuden indtil flere virkelig gode restauranter. Efter en slentretur i byen nyder vi frokosten samt en øl eller et glas vin, samt efterfølgende kaffe og kage, på et af disse spisesteder, som forinden er testet grundigt af Hanne Birgitte og Anders.

   

  Efter frokosten går turen hjemover imod Gilleleje via Arresø, Tibirke og og det mondæne Tisvildeleje, hvor vi stopper en times tid.  Vi er tilbage i Gilleleje klokken ca. 18.

  Nummer
  221501 - Livsnyderrejse i vores skønne Nordsjælland
  Første mødegang
  lørdag den 28.05.22 kl. 10:00 - 10:45
  Adresse

  Gilleleje staion,

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 895,00
  lørdag den 28.05.22

  Kl. 10:00 - 10:45

  Anders og Hanne Birg Grøndahl

  3250 (Pladsen foran stationsbygning)

  Se på kort