• Anders og Hanne Birgitte Grøndahl
    Hanne Birgitte og Anders Grøndahl Livsnydere, forfattere til rejsebøger, kogebøger mm.   Hanne Birgitte og Anders Grøndahl deler deres store passion for Italien og har i mange år været guider på livsnyderrejser til Rom og Piemonte/Ligurien. Anders er flittig vinanmelder og derfor altid på jagt efter gode tilbud - også til sin egen vinkælder. Anders har efterhånden skrevet adskillige inspirerende rejsebøger om Rom og holdt mange foredrag om sin kærlighed til den gamle Tiberby.  Hertil kommer en hel stribe kogebøger - senest "Det søde Italien" og sandelig også en krimi som med hovedpersonen Kommisær Kaviar udspiller sig i henholdsvis Helsingør og København.

Slentretur i Helsingør med livsnyderen Anders Grøndahl

 

Med intens italiensk inspiration og frokost

 

Mange har så travlt, at de glemmer kunsten at slentre og nyde nuet. Men forfatteren Anders Grøndahl kommer ikke ud af kurs. Han slentrer fortsat rundt i Helsingør i mageligt tempo og nyder den skønne by og dens små hemmeligheder. Heraf indtil flere med italiensk accent. Gå med livsnyderen Anders Grøndahl gennem Helsingør og oplev både hans personlige og byens særlige steder.  Den italienske frokost kommer man ikke udenom i selskab med Anders og den venter da også i ro og mag hos Amici Miei - Patrizio og Andrea i Stengade, når slentreturen ender

 

Praktisk info

Frokostmenuen består af husets berømte tallerken med antipasti / 4-5 små lækre retter, og derefter en kalve-scaloppine med enten Gorgonzola-sauce eller svampe-sauce (frit valg) samt et glas vin/øl. Ekstra vin eller øl afregnes direkte med tjeneren. Til afslutning en kop kaffe.

 

Nummer
202505 - Slentretur i Helsingør med livsnyderen Anders Grøndahl
Første mødegang
torsdag den 08.10.20 kl. 11:00 - 15:00
Adresse

, 3000 Helsingør (Sct, Olai Kirke)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 495,00
torsdag den 08.10.20

Kl. 11:00 - 15:00

Med Anders og Hanne Birgitte Grøndahl

, 3000 (Sct, Olai Kirke)

Se på kort

Vores tilbud

Kursus

Italiensk, Engelsk eller Spansk, se om der ikke er et sprogkursus for dig

Tilmeld dig her
Kursus

Yoga, er du øm i ryggen eller andre steder, så er Yoga måske løsningen

Skal du med til Yoga?
Foredrag

Onsdagsgæsten, læs om alle de spændende foredrag LOF har i efteråret

Tilmeld dig her
Oplevelse

Besøg og Byvandringer

Tilmeld dig her:

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom