Hundeterori

Hundeterori

25. maj 2018

Hundeejertræning i Gilleleje  - lydigheds- og socialiseringskursus for alle hunderacer.

”Hvalp ”                                                                                                                                     Når du får en hvalp i huset, går det hurtigt op for dig, at der er en del udfordringer med den. Den skal både socialiseres, opdrages og trænes for at blive omgængelig. For at du og hunden får et godt ”hundeliv” sammen, er det en god start at I går på kursus og får begge lært en masse om ønsket og uønsket adfærd.

”Teenager”                                                                                                   Når din hund bliver over 6 mdr. træder den ind i teenageralderen og du udfordres ekstra meget på dit lederskab. Kurset er tilrettelagt så du lærer at håndtere hunden hvis hjerne i et stykke tid er sat på pause og få tips og tricks til at opdrage, træne og socialisere din mere bevidste og selvstændige hund.

Kursusinstruktionerne bygger på den nyeste viden om social adfærd og samarbejde med hunden. Du får lært at læse hundens kropssprog og at træne den via en empatisk og positiv indlæring med godbidder. Træningen er baseret på sociale øvelser, hverdagslydighed og et positivt samarbejde mellem ejer og hund. Ved deltagelse på kurset sikrer du også, at din hund socialiseres, så den kan indgå i daglige hundemøder og kan omgås mennesker.

Deltagelse i træningen forudsætter at din hund er vaccineret og at du har tegnet en hundeansvarsforsikring. Det er også en god ide at din hund er vaccineret mod kennelhoste.

Din hund må ikke have spist de sidste 4 timer og må ikke have været på en lang gåtur på træningsdagen. Du skal medbringe godbidder af tørret kød svarende til et aftensmåltid.