Madlavningskursus

Madlavningskursus

Sorter efter

mandag den 08.10.18

Mad til hverdag og fest

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • mandag den 08.10.18 kl. 18:00 - 21:40

Mad til hverdag og fest. Der tilberedes  retter med udgangspunkt i årstidens råvarer og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og utraditionelle retter fra alverdens køkner. Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fiske- o...

Se hold og info

mandag den 29.10.18

Romersk Vellevned med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl

  • Venteliste
  • Gilleleje
  • mandag den 29.10.18 kl. 18:00 - 21:45

Romersk vellevned Mad & Vin fra Italien med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl Tre aftener for Rom-gale livsnydere. Hver gang tilbereder vi en serie lækkerier fra det ægte romerske køkken, præcis sådan som Hanne Birgitte og Anders' kokkevenner i R...

Se hold og info

mandag den 03.12.18

Lav din egen fyldte jule chokolader

  • Ledige pladser
  • Helsinge
  • mandag den 03.12.18 kl. 18:30 - 21:30

  Med få hjælpemidler lærer du at lave fyldte chokolader, så det kan gøres hjemme i dit eget køkken.  Den tidligere Danmarksmester Nicolaj Wium vil fortælle og vise, hvordan du temperere den mørke chokolade, så den får den helt rigtige glans og k...

Se hold og info

mandag den 21.01.19

Romersk Vellevned med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • mandag den 21.01.19 kl. 18:00 - 21:40

Romersk vellevned Mad & Vin fra Italien med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl Tre aftener for Rom-gale livsnydere. Hver gang tilbereder vi en serie lækkerier fra det ægte romerske køkken, præcis sådan som Hanne Birgitte og Anders' kokkevenner i R...

Se hold og info

torsdag den 24.01.19

Romersk Vellevned med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • torsdag den 24.01.19 kl. 18:00 - 21:40

Romersk vellevned Mad & Vin fra Italien med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl Tre aftener for Rom-gale livsnydere. Hver gang tilbereder vi en serie lækkerier fra det ægte romerske køkken, præcis sådan som Hanne Birgitte og Anders' kokkevenner i R...

Se hold og info