• Jutta Pallesgaard
    Jutta er uddannet bager i 1992 og konditor i 1995. Hun har deltaget i diverse konkurrencer og arbejdet i branchen i mange år. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du meget velkommen til at kontakte Jutta på mail konditorjhp@gmail.com eller telefon 23335699.

Julebagning - Bliv mester i småkager, kransekage og dessert

med bager og konditor Jutta Pallesgaard

Julebagning v/Bager og konditor Jutta Pallesgaard 

Bliv mester i småkager, kransekage og dessert.

Der er ren julehygge og masser af julelækkerier på dette kursus.
Du får professionelle tips fra bager og konditor Jutta - og I bruger råvarer i høj kvalitet.

Vi bager og laver konfekt 3 søndage i træk, hvor du bager småkager den 28/11, dessert den 5/12, og kransekage den 12/12.
Noget af det kan fryses, lige til at tage op til jul. Det vil dufte af jul i køkkenet, og du får opskrifter og kager med hjem.

Vi afholder dette bage/kagekursus med de gældende Corona-restriktioner, naturligvis.

Praktisk info

Der vil være en udgift pr. deltager til ingredienser på ca. 600 kr. samlet set for de tre mødegange (råvarer til chokolade og kransekage er lidt omkostningstungt - især da vi kun bruger gode råvarer), som du afregner direkte med Jutta, første mødegang.

Til alle mødegange bedes du medbringe en bøtte/dåse/beholder til dit bagværk/lækre sager, så du kan fragte det hjem.
Nummer
212046 - Julebagning - Bliv mester i småkager, kransekage og dessert
Første mødegang
søndag den 28.11.21 kl. 12:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

Gilbjergskolen Parkvej, 101, 3250 Gilleleje

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 540,00
søndag den 28.11.21

Kl. 12:00 - 15:00

Jutta Pallesgaard

101, 3250 (Skolekøkken)

Se på kort

søndag den 05.12.21

Kl. 12:00 - 15:00

Jutta Pallesgaard

101, 3250 (Skolekøkken)

Se på kort

søndag den 12.12.21

Kl. 12:00 - 15:00

Jutta Pallesgaard

101, 3250 (Skolekøkken)

Se på kort