Madlavning

Sorter efter

tirsdag den 12.01.21

Mad der smager

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • Er startet - kl. 18:00 - 21:45 om tirsdagen
Underviser 

Få ny inspiration til spændende retter til både hverdag og fest. Dette madlavningskursus henvender dig til kvinder og mænd med lyst til i hyggeligt fællesskab med andre, at lære at lave lækre og velsmagende retter. Undervisningen foregår i en a...

Se hold og info

mandag den 18.01.21

Romersk vellevned med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl AFLYST

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • mandag den 18.01.21 kl. 18:00 - 22:25

Mad & Vin fra Italien med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl Tre aftener for Rom-gale livsnydere. Hver gang tilbereder vi en serie lækkerier fra det ægte romerske køkken, præcis sådan som Hanne Birgitte og Anders' kokkevenner i Rom selv foretræk...

Se hold og info

torsdag den 04.03.21

Påskechokolade

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • torsdag den 04.03.21 kl. 17:30 - 21:00
Underviser 

Med få hjælpemidler lærer den tidligere danmarksmester Nicolaj Wium dig at lave fyldte chokolader, så det kan gøres hjemme i dit eget køkken. Underviseren vil fortælle og vise, hvordan du tempererer den mørke chokolade, så den får den helt rigtige...

Se hold og info

torsdag den 11.03.21

Flødeboller

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • torsdag den 11.03.21 kl. 17:30 - 21:00
Underviser 

Flødeboller i lækker kvalitet er en efterspurgt nydelse. Men hvorfor købe dem når du sagtens kan lave dem selv? På dette hyggelige kursus skal vi lave flødeboller med smag både i skummet og i bunden - men ikke nødvendigvis den samme. Først laver v...

Se hold og info

mandag den 12.04.21

Romersk vellevned - Hanne Birgitte og Anders Grøndahl

  • Ledige pladser
  • Gilleleje
  • mandag den 12.04.21 kl. 18:00 - 21:45

Mad & Vin fra Italien med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl Tre aftener for Rom-gale livsnydere. Hver gang tilbereder vi en serie lækkerier fra det ægte romerske køkken, præcis sådan som Hanne Birgitte og Anders' kokkevenner i Rom selv foretræk...

Se hold og info