• Victor Madsen Greve
 • Camilla Kornerup

   

  Camilla Kornerup, cand.mag. i religion og spansk.

  Camilla Kornerup er medlem af De Berejstes Klub og har rejst, boet og arbejdet i 50 lande over hele verden med længere ophold i Asien og Sydamerika. Til daglig driver hun foredragsvirksomheden Cosmopolit og holder foredrag om kultur, mennesker og sociale forhold i nogle af verdens spændende lande, og Camilla bruger 10% af sine honorarer på at støtte projekter og initiativer for skolebørn i nogle af disse lande

                                                                                                                                                 

   

 • Per Pallesen
 • Birthe Rønn-Hornbech
 • Henrik Røde Jensen

OnsdagsGæsten - 5 foredrag

 Uge 03 -  15/1 -  Victor Greve – En feltpræst i krig -  Med livet som indsats. Victor Greve fortæller  om livet i en krigszone og om sine erfaringer som feltpræst for de danske styrker i Afghanistan. Med dette foredrag får vi et førstehåndsindtryk i, hvad det vil sige at være feltpræst under ekstreme vilkår, hvor hvert øjeblik og handling tæller. Hvor et forkert valg kan koste dit liv. Hør om konsekvenserne af de valg, Victor Greve traf , og som medførte en sigtelse fra Auditørkorpset i Danmark, hvor sagen gik sin gang i de danske medier i over et halvt år, før der kom en afgørelse.

Uge 05 – 29/1 -   Per Pallesen -  Erindringer. Per Pallesen har været til grin i en menneskealder. Han blev folkeeje som den flabede tjener Boldt i Matador – en figur, han byggede på en virkelig karakter fra hjembyen, Aars. Gennem mange år satte han sit præg på dansk revy med sine snurrige Hjørring revyer. Siden fulgte tv-succesen Dansk Naturgas, der blandt andet udødeliggjorde figuren Mathisen. Og sammen med makkeren Søren Pilmark satte han en milepæl i dansk underholdning med det vanvittige Pallesen-Pilmark Show. Per fortæller i sit foredrag om et eventyrligt sceneliv og et privatliv, der indimellem har givet skrammer, en ekskone, som han stadig er glad for, en ny livsledsager, som han elsker. Og om alle de andre han elsker. Plus et par stykker, som han bestemt ikke elsker.                      

Uge 07-12/2 - Camilla Kornerup - Oman, sultanatet i ørkenen.    I Oman på den arabiske halvø hersker fred. Alle borgere får tildelt et stykke land når de fylder 21 år, og ingen betaler indkomstskat. Uddannelse og hospitalsvæsen er gratis, og omanerne nyder en lang række friheder under et mere moderat muslimsk styre, end det man finder i nabolandet Saudi Arabien. Nogle af verdens største ørkener breder sig ud over landet, og omanerne samler sig i oaser og kystbyer, I ørkenen lever få hårdføre beduiner i telte.Vi rejser  rundt i Oman, fra ørken til kyst og fra storby til beduinsamfund under ledsagelse af  billeder og historier om karavaner og røgelse i oldtiden, dromedarer til en dagspris af 1 million kroner, og om livet for mænd og kvinder i dag i et velstående muslimsk land.        

Uge 09 – 26/2 - Birthe Rønn Hornbech -  Politierindringer  er den tidligere minister Birthe Rønn Hornbechs fortælling om 37 år i politi- og anklagemyndigheden. Forfatteren, der var danmarkshistoriens første kvinde i politiuniform, fortæller om sit arbejde på gerningssteder i drabssager og som anklager i sager om drab, vold, voldtægt, bedrageri og pædofili. Hun beretter fornøjeligt om møde med bisser og bumser, om kvindelige bedragere og andet godtfolk. Samtidig er Politierindringer en spændende og oplysende fremstilling af de udfordringer, som aktørerne i det danske retssystem – politi, anklager, dommer og forsvarer – konfronteres med.

Uge 11 – 11/3 – Henrik Røde Jensen – Drømme og indsats. Henrik Røde Jensen var manden, der inviterede Barack Obama til Kolding i september 2018, og manden der inviterede Bill Clinton til Frederikshavn tilbage i 2006.Det handler om ”Drømme & indsats” – at drømme store drømmeog turde gå efter dem. Henrik Røde Jensen var nemlig også manden, der vejede godt 190 kg. Tilbage i 2011 efter stort kaos i hans liv med skilsmisse, konkurser, lavt selvværd og meget mere. Foredraget tager udgangspunkt i 3 drømme: Drømmen om at møde Bill Clinton, drømmen om at møde Barack Obama og drømmen om at ændre sit eget liv.

 Kaffe/the og kringle kr. 20 betales kontant hver gang.

 

 

Nummer
201400 - OnsdagsGæsten - 5 foredrag
Første mødegang
onsdag den 15.01.20 kl. 14:00 - 16:00
Adresse

Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje (Gillelejehallen)

Se på kort

Mødegange
5
Pris
Almen
DKK 395,00
onsdag den 15.01.20
Er blevet afholdt
onsdag den 29.01.20
Er blevet afholdt
onsdag den 12.02.20
Er blevet afholdt
onsdag den 26.02.20

Kl. 14:00 - 16:00

Med Victor Madsen Greve

Bøgebakken 19, 3250 (Gillelejehallen)

Se på kort

onsdag den 11.03.20

Kl. 14:00 - 16:00

Med Victor Madsen Greve

Bøgebakken 19, 3250 (Gillelejehallen)

Se på kort

Vores tilbud

Kursus

Italiensk, Engelsk eller Spansk, se om der ikke er et sprogkursus for dig

Tilmeld dig her
Kursus

Yoga, er du øm i ryggen eller andre steder, så er Yoga måske løsningen

Skal du med til Yoga?
Foredrag

Onsdagsgæsten, læs om alle de spændende foredrag LOF har i efteråret

Tilmeld dig her
Oplevelse

Besøg og Byvandringer

Tilmeld dig her:

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom