Stitchery med Rosane Mortensen

Er du blevet bidt af stitchery?  Denne dag er både for øvede og nybegyndere.

Rosane Mortensen har undervist i flere år og elsker broderi kombineret med patchwork eller bare at pynte ting med forskellige sting. Gerne i den romantiske genre. Hun vil føre dig igennem flere forskellige sting typer på et mindre projekt. Du vil få noget at vide om teknikker, farver, valg af materialer m.m.  I løbet af dagen vil du blive inspireret til selv at gå videre med større eller mindre projekter, og hvordan du kan pynte blandt andet patchwork med stitchery . Er du i gang med en større ting, kan du tage det med og få råd og vejledning.

Rosane syr patchwork og pynter sine ting med de sødeste stitch og farvelægger også på sine broderier. Hun lader sig inspirere blandt andet af naturens dejlige blomster. Rosane kommer fra Brasilien og har boet i Danmark i en årrække.  Det bliver en helt igennem hyggelig dag.

Materialeliste udsendes inden kurset. Der vil være mulighed for at købe materialer på kurset. Du skal selv medbringe alm. sygrej, og hvis du har dit eget lysbord, så tag det med også.

 

Praktisk info

Medbring eget sygrej. Materialeudgifter må påregnes.
Nummer
191016 - Stitchery med Rosane Mortensen
Første mødegang
søndag den 31.03.19 kl. 10:00 - 15:15
Undervisere
Adresse

Sprogcenter Nordsjælland, Lokalerne 1. sal, Løgismose 2, 1., 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 245,00
Pensionist Frederikssund
DKK 123,00
søndag den 31.03.19

Kl. 10:00 - 15:15

Med Rosane P. Mortensen

Sprogcenter Nordsjælland, Løgismose 2, 1., 3600 (Lokalerne 1. sal)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom