• Berit Kambskard
    Berit er uddannet yogalærer hos Dansk Yoga og har stor erfaring med at undervise i hensyntagende yoga, yoga for alle m.v. Derudover har Berit mange års erfaring med Alexanderteknik. Berit er også uddannet ergoterapeut og har den sundhedsfaglige kandidatoverbygning cand.scient.san.
    Yogaen tager afsæt i Hatha-yoga. Der er plads til at tune ind på åndedrættet, skønne stræk, opbygning af styrke, glæde ved kroppen og selvfølgeligt en god afspænding. Berits ’yogasprog’ inviterer deltageren til at være sansende, undersøgende og legende til stede, at slippe unødvendige anstrengelser og dermed opnå større frihed i krop og sind – ikke kun på yogamåtten men i livet. Hvis du har spørgsmål til kursets faglige indhold, er du meget velkommen til at kontakte Berit på telefon 60 86 17 25 eller mail berit.kambskard@gmail.com Du kan også se mere om Berit her:

    www.beritkambskard.com

Weekendklar med yoga - workshop 17/2-23!

- Workshop på 3 timer i Vinterferien

Kom med og bliv genopladet og weekendklar gennem blid yoga, restorative yogastillinger og en dyb lang Yoga Nidra-afspænding!

Alle kan være med til denne skønne fredagsworkshop, hvor formålet er at runde ugen af, skabe en overgang til din weekend gennem blide yogaøvelser og stillinger, der løsner, smidiggør og styrker din krop, åndedrætsøvelser, der skaber ro i sindet og får dig heeelt ned i tempo, derefter restorative yogastillinger og endeligt, efter en kort pause, en dyb lang Yoga Nidra-afspænding, hvor din krop restituerer og genoplades.

Det siges, at 40 minutter Yoga Nidra-afspænding svarer til 3-4 timers søvn, så hvis du ikke har prøvet det før, kan du glæde dig!

Medbring flere lag tøj, du kan bevæge dig i, så du kan holde dig varm, både når vi bevæger kroppen aktivt, ligger i restorative stillinger og til sidst ligger i afspændingen i længere tid.

 Praktisk info

Medbring flere lag tøj, du kan bevæge dig i, så du kan holde dig varm, både når vi bevæger kroppen aktivt, ligger i restorative stillinger og til sidst ligger i afspændingen i længere tid.
Nummer
231120 - Weekendklar med yoga - workshop 17/2-23!
Første mødegang
fredag den 17.02.23 kl. 15:00 - 18:00
Undervisere
Adresse

LOF, Bløden 21A, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 230,00
fredag den 17.02.23

Kl. 15:00 - 18:00

Berit Kambskard

Bløden 21A, 3600 (Salen)

Se på kort