• Berit Kambskard
    Berit har en baggrund som ergoterapeut, sundhedsfaglig kandidat, lærer i Alexanderteknik samt uddannet som yogalærer gennem Dansk Yogas grundige 850 timers lange uddannelse over 2 år.

    Berit har masser af erfaring med at undervise de skønne LOF deltagere på yogahold for alle, i hensynstagende yoga, restorativ yoga samt Alexanderteknik på små hold. Herudover afholder Berit jævnligt workshops og kortere forløb i restorativ yoga, åndedrættet, klar-til-weekenden workshops, yoga og Alexanderteknik samt Yoga Sommer Camp enten i de dejlige LOF-lokaler på Bløden 21A eller i Huset på Østersvej.

    Berits 'undervisningssprog' inviterer dig til at være sansende, undersøgende og legende til stede, at slippe unødvendige anstrengelser og dermed opnå større frihed i krop og sind – ikke kun på yogamåtten men i livet. 

    Hvis du har spørgsmål til Berits hold eller workshops, er du meget velkommen til at kontakte Berit på telefon 60 86 17 25 eller mail berit.kambskard@gmail.com. Du kan også læse mere om Berit, yoga og Alexanderteknik her: www.beritkambskard.com

Juleklar med Restorativ Yoga - hvile, ro og restitution

- Workshop

Kom med og bliv juleklar med forkælelse af din krop, dit sind og dit nervesystem med restorativ yoga.

Vi starter workshoppen med en introduktion til dagens program og lander dig godt. Derefter løsner vi kroppen op med bløde frigørende bevægelser og forbereder den til at kunne opholde sig i længere tid i restorative yogastillinger støttet op med masser af udstyr: pøller, tæpper, skumklodser, puder mv.

I den restorative del af yogaprogrammet, som udgør hoveddelen af programmet, vil du ligge godt støttet op i forskellige stillinger i op til 10-25 minutter.

Du guides grundigt ind i hver restorative stilling med en åndedrætsøvelse, som du kan fortsætte med i stillingen, indtil du ikke længere har brug for den, eller den opløses af sig selv.

Når man ligger i restorative yogastillinger, påvirkes kroppen på alle niveauer. Bindevævet stimuleres til at blive mere elastisk og fugtigt, der indfinder sig blide stræk, unødvendige spændinger løsnes, rygsøjlen gøres mere smidig, den aktive del af dit nervesystem dæmpes, og den beroligende del af dit nervesystem stimuleres.

Når den beroligende del af dit nervesystem stimuleres, sænkes din hjerterytme, blodtrykket falder, åndedrættet lander mere dybt, dit sind bliver mere roligt, niveauet af stresshormoner i blodet daler, blodet dirigeres fra dine lemmer og 'kamp eller flugt' til dine organer og forbedrer funktioner som din fordøjelse, optagelse af næringsstoffer samt udskillelse af affaldsstoffer, fremmer din krops helings- og restitutionsprocess.

Medbring gerne egen øjenpude, hvis du har sådan en liggende derhjemme, samt dejlige ekstra lag som yndlings hyggesokker, ekstra trøje, mv.

Jeg glæder mig til at se dig! /Berit

Praktisk info

Medbring gerne egen øjenpude, hvis du har sådan en liggende derhjemme, samt dejlige ekstra lag som yndlings hyggesokker, ekstra trøje, mv.

Husk drikkedunk.
Nummer
232135 - Juleklar med Restorativ Yoga - hvile, ro og restitution
Første mødegang
fredag den 15.12.23 kl. 15:00 - 18:00
Undervisere
Adresse

LOF, Bløden 21A, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 310,00
fredag den 15.12.23

Kl. 15:00 - 18:00

Berit Kambskard

Bløden 21A, 3600 (Salen)

Se på kort