• Berit Kambskard
    Berit er uddannet yogalærer hos Dansk Yoga og har stor erfaring med at undervise i hensyntagende yoga, yoga for alle m.v. Derudover har Berit mange års erfaring med Alexanderteknik. Berit er også uddannet ergoterapeut og har den sundhedsfaglige kandidatoverbygning cand.scient.san.
    Yogaen tager afsæt i Hatha-yoga. Der er plads til at tune ind på åndedrættet, skønne stræk, opbygning af styrke, glæde ved kroppen og selvfølgeligt en god afspænding. Berits ’yogasprog’ inviterer deltageren til at være sansende, undersøgende og legende til stede, at slippe unødvendige anstrengelser og dermed opnå større frihed i krop og sind – ikke kun på yogamåtten men i livet. Hvis du har spørgsmål til kursets faglige indhold, er du meget velkommen til at kontakte Berit på telefon 60 86 17 25 eller mail berit.kambskard@gmail.com Du kan også se mere om Berit her:

    www.beritkambskard.com

Åndedrættet i smukke omgivelser

- øvelser og velvære med udsigt over fjorden

Åndedrættet i skønne omgivelser - udendørs hvis vejret tillader det!

Kom med og bliv sommerklar i krop og sind i skønne omgivelser med græsarealer og terrasse med fjordudsigt!

Vi arbejder med åndedrættet - din indbyggede skattekiste og nøgle til velvære. Når din vejrtrækning er fri og uhindret, vil du opleve større frihed i kroppen, mere energi og overskud, bedre fordøjelse, mindre stress, mere ro - og dit immunsystem vil elske dig for det.

Vi nørder med åndedrættet gennem anatomisk forståelse og praktiske øvelser, bl.a. inspireret af Alexanderteknik og yoga (bevægelse og mindfulness), og vi afslutter med en dyb lang afspænding.

Se flere weekendkurser rundt i Danmark her: weekendkursus

Praktisk info

Hvis vejret tillader det, opholder vi os så meget som muligt udendørs.
Medbring derfor en måtte der kan tåle at placeres på græsset samt flere lag tøj og tæppe, så du kan holde den rette kropstemperatur, alt efter om du sidder og lytter, bevæger dig eller ligger stille i en afspænding.

Husk madpakke og drikke, da vi holder en lille frokostpause - naturligvis på terassen, hvis vejret er godt.
Nummer
231097 - Åndedrættet i smukke omgivelser
Første mødegang
lørdag den 15.04.23 kl. 10:00 - 15:10
Undervisere
Adresse

Huset på Østersvej, Østersvej 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 270,00
lørdag den 15.04.23

Kl. 10:00 - 15:10

Berit Kambskard

Østersvej 4, 3600 (Hovedhuset)

Se på kort