• Anne Mollerup
    Anne er uddannet systemisk EMCC-coach og master stresscoach. For Anne handler det om at gøre komplekse ting simple. I sin undervisning tager hun udgangspunkt i teori og forskning, men formidler det let forståeligt og bruger eksempler fra hverdagen. Som kursist vil du få øvelser, så du får større udbytte af undervisningen. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold, er du velkommen til at kontakte Anne på mobil 22615879 eller mail: kontakt@annemollerup.dk

Forstå og undgå stress

Workshop i to moduler, med udsigt over fjorden

Hvad er stress. Hvorfor får så mange stress?
Hvordan undgår du stress? Hvordan takler du som pårørende/kollega en stresset person?
Er din hverdag ofte hektisk, mister du undertiden overblikket, og mærker du stressen få indflydelse på dit velbefindende?

Har du brug for at forstå, forebygge og håndtere stressen, før den bliver alvorlig, så vil dette kursus give dig effektive værktøjer til at vinde over din stress og få trivslen og arbejdsglæden tilbage i din hverdag.
 
På kurset får du indsigt i, hvordan du håndterer din stress og skaber større overskud i dit arbejds- og privatliv. Du lærer at spotte stressens faresignaler – både de alvorlige og de ufarlige. Du bliver bedre til at udpege stresskilderne, kende dine egne grænser og skabe et rum for dig selv, så din trivsel og livskvalitet vokser. Du får også effektive metoder til, hvordan du undgår at stresse dig selv og dine omgivelser, og du lærer, hvordan du kobler mentalt fra, så bekymrende tanker ikke får lov at fylde. Kurset afholdes med udsigt over fjorden i rolige omgivelser.

Nummer
211002 - Forstå og undgå stress
Første mødegang
lørdag den 27.02.21 kl. 09:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Østersvej, Østersvej 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
2
Pris
Almen
DKK 480,00
lørdag den 27.02.21

Kl. 09:00 - 13:00

Med Anne Mollerup

Østersvej 4, 3600 (Hovedhuset)

Se på kort

lørdag den 20.03.21

Kl. 09:00 - 13:00

Med Anne Mollerup

Østersvej 4, 3600 (Hovedhuset)

Se på kort