• Jutta Pallesgaard

    Jutta er uddannet bager i 1992 og konditor i 1995. Hun har deltaget i diverse konkurrencer og arbejdet i branchen i mange år. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du meget velkommen til at kontakte Jutta på mail konditorjhp@gmail.com eller telefon 23335699.

Surdej!

- to mødegange med en uges mellemrum

🍞 Oplev duften af hjemmebagt brød med surdej!


Der er ikke noget bedre end duften af nybagt brød – og med surdej får du både et brød med uimodståelig smag og ekstra gode fordøjelsesegenskaber. Surdejen fungerer både som hævemiddel og smagsgiver, og når dejen langtidshæver, udvikles en dyb, nuanceret aroma.


På kurset får du:

💡 Al viden om surdej: hvorfra, hvorfor og hvordan

🫓 Din egen opstartede surdej med hjem, så du kan eksperimentere derhjemme

🍞 Hands-on bagning af surdejshævet brød


Kurset består af 2 mødegange:
1. mødegang: Teori & surdej-opstart
– Få styr på grundprincipperne og opstart din egen surdej, som du tager med hjem.
2.mødegang: Bagning & videre bageplan
– Vi bager dit første surdejshævede brød sammen, og du klargør en ny dej til at tage med hjem og bage videre på.

Glæd dig til en inspirerende og duftende bageoplevelse, hvor du går hjem med både viden, surdej og lækkert brød!

Find også madhold i andre LOF-afdelinger: bagomsmagen masterclasses

Praktisk info

Medbring på 1. mødegang: en bøtte med låg til din surdej

Medbring på 2. mødegang: din surdej, din egen røremaskine samt en pose til dit færdigbagte brød.

💰Du skal påregne et beløb til ingredienser (ca. 150 kr.), som afregnes direkte med Jutta.
Nummer
252117 - Surdej!
Første mødegang
onsdag den 01.10.25 kl. 18:30 - 20:00
Undervisere
Adresse

Ådalens Skole, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
2
Pris
Almen
DKK 320,00
onsdag den 01.10.25

Kl. 18:30 - 20:00

Jutta Pallesgaard

Kornvænget 4, 3600 (Hjemkundskab, bygning F)

Se på kort

onsdag den 08.10.25

Kl. 17:30 - 21:30

Jutta Pallesgaard

Kornvænget 4, 3600 (Hjemkundskab, bygning F)

Se på kort