LOF Frederikssund - Aftenskole, kurser og foredrag
Kornvænget 99, Frederikssund
LOF på FacebookJutta er uddannet bager i 1992 og konditor i 1995. Hun har deltaget i diverse konkurrencer og arbejdet i branchen i mange år. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du meget velkommen til at kontakte Jutta på mail konditorjhp@gmail.com eller telefon 23335699.
🍞 Oplev duften af hjemmebagt brød med surdej!
Der er ikke noget bedre end duften af nybagt brød – og med surdej får du både et brød med uimodståelig smag og ekstra gode fordøjelsesegenskaber. Surdejen fungerer både som hævemiddel og smagsgiver, og når dejen langtidshæver, udvikles en dyb, nuanceret aroma.
På kurset får du:
💡 Al viden om surdej: hvorfra, hvorfor og hvordan
🫓 Din egen opstartede surdej med hjem, så du kan eksperimentere derhjemme
🍞 Hands-on bagning af surdejshævet brød
Kurset består af 2 mødegange:
1. mødegang: Teori & surdej-opstart
– Få styr på grundprincipperne og opstart din egen surdej, som du tager med
hjem.
2.mødegang: Bagning & videre bageplan
– Vi bager dit første surdejshævede brød sammen, og du klargør en ny dej til at
tage med hjem og bage videre på.
Glæd dig til en inspirerende og duftende bageoplevelse, hvor du går hjem med
både viden, surdej og lækkert brød!
Find også madhold i andre LOF-afdelinger: bagomsmagen masterclasses
Ådalens Skole, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund