• Liv Teilmann Nielsen
    Liv er professionsbachelor i Ernæring og sundhed. Hun brænder for sundhedsfremmende undervisning, er kreativ og opdateret på nye madtrends. Liv finder glæde ved at tilrettelægge forløb og undervise forskellige målgrupper. På sine hold indtænker hun foruden kompetencer i madlavning også altid sundhed, ny læring og fællesskab. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold, er du velkommen til at kontakte Liv på mail: livteilmann@gmail.com

Bælgfrugternes Verden

Kursus på 3 mødegange med et nyt tema hver gang:

1. mødegang: Bønner
De nye officielle danske kostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen.

På kurset skal vi lave velsmagende og simple vegetariske retter med bønner. Du får viden om og inspiration til, hvordan du kan få dit proteinbehov dækket med mindre kød i kosten.


2. mødegang: Linser
Kender du til puy-, beluga-, grønne og røde linser? På dette kursus lærer du de forskellige linser at kende, når vi skal lave en hel buffet bestående af bl.a. gryderetter, brød, salater, grøntsagsfrikadeller og chokoladebarer.3. mødegang: Ærter
Ærternes og Kikærternes Verden - Besøg ærternes verden for en aften, hvor vi varierer den klassiske grønne ært og kikærten til vidt forskellige retter, herunder supper, salater, dips, grøntsagsfrikadeller, gryderetter og snacks. Få viden og inspiration til at inddrage flere ærter i din mad.

Find også madhold i andre LOF-afdelinger: bagomsmagen
Praktisk info

Der vil være en udgift til ingredienser på 90 kr. pr. deltager pr. mødegang, som betales direkte til underviseren på dagen enten via MobilePay eller kontant.

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig dette kursus.

Nummer
232014 - Bælgfrugternes Verden
Første mødegang
onsdag den 20.09.23 kl. 18:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Falkenborgskolen, Ved Kirken 1, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
3
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 340,00 510,00
onsdag den 20.09.23
Er blevet afholdt
onsdag den 27.09.23

Kl. 18:00 - 21:00

Liv Teilmann Nielsen

Ved Kirken 1, 3600 (Skolekøkkenet, bygning F)

Se på kort

onsdag den 04.10.23

Kl. 18:00 - 21:00

Liv Teilmann Nielsen

Ved Kirken 1, 3600 (Skolekøkkenet, bygning F)

Se på kort