• Kirsten Mechlenborg
    Kirsten er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har en videreuddannelse i funktionelmedicin, der omhandler næringsstoffer og sygdomme.

    Hun giver individuel kostvejledning, underviser i sund kost i relation til sygdomme og holder foredrag indenfor sundhed, ernæring, livsstil og motion. 

Anti-inflammatorisk kost - Workshop

- Glutenfri

Anti-inflammatorisk kost er vigtigt, når du vil leve sundt, og det er også afgørende, hvis du fx har en gigtsygdom, hvor du skal passe på sener, led og muskler. For så har du betændelse i kroppen. Det samme gælder, hvis du har diabetes eller hjerte-kar-sygdom, da det er inflammatoriske sygdomme, der påvirker dit immunsystem og dine blodkar.

Når du spiser anti-inflammatorisk, reduceres betændelse i kroppen, og du mindsker gener ved evt. gigt og allergi, diabetes eller hjerte-karsygdom. På kurset lærer du om råvarer i antiinflammatorisk kost, og hvordan du styrker dit immunforsvar med bl.a. antioxidanter og omega-3 fedtsyrer.

Du tilbereder masser af mad på dette hold og får opskrifter til både aftensmad, frokost, desserter og mellemmåltider, fx en lækker smoothie.

Du lærer om de vigtigste råvarer og at lave velsmagende sund mad. Du får simpelthen lyst til at leve sundt, når du går hjem herfra.

Praktisk info

Medbring:
2 viskestykker, 1 karklud, forklæde, mindre skåle, en god køkkenkniv, minihakker, foodprocessor og 2-3 bøtter til retter.

Værd at vide:
Råvarer er inkluderet i prisen, så der vil ikke være yderligere omkostninger. Der indkøbes fortrinsvist økologiske gode råvarer. Der bruges glutenfri råvarer. Tilmeldingsfrist 7 dage før kursusstart aht. undervisers indkøb. 
Nummer
251028 - Anti-inflammatorisk kost - Workshop
Første mødegang
lørdag den 05.04.25 kl. 10:00 - 15:15
Undervisere
Adresse

Ådalens Skole, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 770,00
lørdag den 05.04.25

Kl. 10:00 - 15:15

Kirsten Mechlenborg

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort