• Jutta Pallesgaard

    Jutta er uddannet bager i 1992 og konditor i 1995. Hun har deltaget i diverse konkurrencer og arbejdet i branchen i mange år. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du meget velkommen til at kontakte Jutta på mail konditorjhp@gmail.com eller telefon 23335699.

Surdej!

- to mødegange med en uges mellemrum

Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebagt brød!

 

Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets kvalitet, men også for din fordøjelse.

 

Når du bruger surdej, skal dejen langtidshæve. På kurset vil du høre alt om fordelene ved surdej og den gode smag, dit brød får, når det er bagt med surdej. 

  

Kurset består af 2 mødegange:

Første mødegang er teori og vigtig viden om surdej samt opstart af egen surdej, som du får med hjem og kan arbejde videre med derhjemme, inden vi ses igen en uge efter.

 

Anden mødegang bager du dit lækre surdejshævede brød og klargør en dej til et brød, som du kan tage med hjem og bage videre med.

Praktisk info

Medbring på 1. mødegang: en bøtte med låg til din surdej

Medbring på 2. mødegang: din surdej, din egen røremaskine samt en pose til dit færdigbagte brød.

Du skal påregne et beløb til ingredienser, som afregnes direkte med underviser.
Nummer
231013 - Surdej!
Første mødegang
lørdag den 21.01.23 kl. 12:00 - 13:30
Undervisere
Adresse

Falkenborgskolen, Ved Kirken 1, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
2
Pris
Almen
DKK 300,00
lørdag den 21.01.23

Kl. 12:00 - 13:30

Jutta Pallesgaard

Ved Kirken 1, 3600 (Skolekøkkenet, bygning F)

Se på kort

lørdag den 28.01.23

Kl. 12:00 - 15:30

Jutta Pallesgaard

Ved Kirken 1, 3600 (Skolekøkkenet, bygning F)

Se på kort