Mindfulness i naturen - 1 aften

- fornyet energi og ro i krop og sind

Denne kursusdag er for dig, som ønsker at finde mere ro og en større kontakt med naturen. Med guidninger og inspiration fra naturens elementer vil du lære at komme mere til stede i kroppen – her og nu – og opdage en dybere ro og et fornyet overskud.

Vi mødes samlet (et lille hold på max. 10 personer) og starter med en kort præsentation af dagen. Derefter begiver vi os ud i naturen, som består af stille vandring og stop undervejs, hvor Maria Holm guider og instruerer små og virkningsfulde nærværs- og mindfulnessøvelser.

Ophold i naturen og træning i mindfulness vil hjælpe dig med at komme i større kontakt med dig selv, din indre ro og med dine sanser.
 
Forskningen peger på, at ophold i naturen har en gunstig og healende effekt på stress og mistrivsel - og kan øge vores oplevelse af fornyet energi og livskvalitet generelt.

Praktisk info

Vi kommer til at sidde stille undervejs, hvorfor det er vigtigt, at du husker at tage varmt tøj på og egnede sko. Tjek vejrudsigten, inden du tager hjemmefra. I tilfælde af meget voldsom regn aflyses turen, og du får pengene tilbage. Medbring noget at drikke samt tæppe/siddeunderlag, evt. frugt/snacks. Vi mødes ved p-pladsen ved Færgegården (museet). Denne aktivitet afholdes naturligvis iht. Sundhedsstyrelsens retningslinjer om at mindske smitte med Corona.
Nummer
202034 - Mindfulness i naturen - 1 aften
Første mødegang
torsdag den 27.08.20 kl. 17:00 - 19:15
Undervisere
Adresse

Skoven ved Jægerspris, Færgelundsvej 1, Jægerspris, 3630 Jægerspris

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 180,00
torsdag den 27.08.20

Kl. 17:00 - 19:15

Med Maria Holm

Færgelundsvej 1, Jægerspris, 3630 (Færgegårdens P-plads (museet))

Se på kort