• Kasper Renee Johansen
    Kasper gør det filosofihistoriske relevant for dagligdagen i dag, og så bruger han humor. Han brænder for det filosofiske og laver også filosofiske byvandringer om bl.a. Søren Kierkegaard.

    Kasper er uddannet cand.mag. i Filosofi fra Københavns Universitet. Hvis du har spørgsmål til kursets faglige indhold, er du velkommen til at kontakte Kasper på telefon 40506337 eller mail: kasper@procesfilosofi.dk

Filosofisk vandring i Ådalen

Vi går på en filosofisk vandring i Ådalen beliggende centralt i vores skønne by. Mange af de berømte filosoffer - deriblandt vores egen danske Søren Kierkegaard - de elskede at spadsere, imens de filosoferede over alskens mulige ting. Derefter gik de hjem og skrev deres berømte værker.

På vores vandringstur vil Frederikssunds egen filosof Kasper Renee Johansen fortælle om, hvad filosofi er, og hvad det bruges til, samt fortælle om filosoffers forhold til netop det at gå sig en tur.

Du skal også selv prøve at filosofere på turen, og Kasper har nogle filosofiske spørgsmål med, som sætter tankerne i gang. Så måske bliver du klogere på dig selv og livet undervejs. 

Sted: Rute i Ådalen - Vandringstid 1 1/2 time.

HUSK drikkevarer til dig selv.

Praktisk info

Vi mødes på pladsen ved hovedindgangen til Sillebroen og går over vejen til Ådalen derfra. (Kasper står med hat på ved hovedindgangen).

Husk drikkevarer, det kan jo være en varm dag ;-)
Nummer
222065 - Filosofisk vandring i Ådalen
Første mødegang
tirsdag den 16.08.22 kl. 10:00 - 11:30
Undervisere
Adresse

Ådalen ,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 90,00
tirsdag den 16.08.22

Kl. 10:00 - 11:30

Kasper Renee Johansen

(Mødested: Plads v. Sillebroen)