• Trine Schnell Nielsen
    Trine Schnell Nielsen er professionel kunsthåndværker med speciale i keramik. Uddannet fra Danmarks Designskole, Bornholm. Hjemmeside: www.trineschnell.wordpress.com Du er velkommen til at kontakte Trine, hvis du har spørgsmål til kursets faglige indhold. Mail: trineschnell@gmail.com Mobil: +45 61 69 36 41.

Lertøjs-workshop for børn og voksne - julegaveværksted

(børn fra 5 år i følge med en voksen)

Tilbring nogle hyggelige timer med dit barn, barnebarn eller din niece/nevø.

Vi laver vores eget julepynt eller smykker, en lille kop m.m. Mulighederne er mange.
Under workshoppen underviser og hjælper Trine jer, så I får nogle fine produkter ud af det. Vi har både hvidt, rødt og sort/brunt ler, samt flere fine lerfarver.

Børn kan deltage fra 5 år og skal være ledsaget af en voksen. Du skal tilmelde dig selv og efterfølgende sende en mail til frederikssund@lof. med barnets navn og fødselsdato. Ellers står barnet ikke på holdet! 1. barn er gratis. Et ekstra barn koster 125 kr.

Ved tilmelding kræves accept fra forældremyndighedsindehaver. Dette kan gøres ved, at der sendes en mail til skolelederen på frederikssund@lof.dk

GAVEIDÉ TIL BARN: Brug evt. workshoppen som gave til et barn, der gerne vil tilbringe tid sammen med dig.

Prisen dækker undervisning/instruktion, materialer til både voksen og barn, saftevand, og at Trine glaserer og brænder jeres ting for jer. De færdige ting afhentes inden juleferien, efter nærmere aftale med underviser Trine Schnell Nielsen, så de kan bruges som julegaver.

Praktisk info

Medbring et solidt forklæde til jer begge, samt tøj der tåler at blive beskidt.  HUSK at sende en mail til frederikssund@lof.dk med barnets navn og fødselsdato.
Nummer
202042 - Lertøjs-workshop for børn og voksne - julegaveværksted
Første mødegang
søndag den 22.11.20 kl. 11:00 - 13:30
Undervisere
Adresse

Falkenborgskolen, Ved Kirken 1, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
En voksen + 1 barn
DKK 350,00
søndag den 22.11.20

Kl. 11:00 - 13:30

Med Trine Schnell Nielsen

Ved Kirken 1, 3600 (Billedkunstlokalet, bygning F)

Se på kort