• Lars Høgh-Hansen

    Lars Høgh-Hansen har gennem de sidste 35 år arbejdet som autodidakt kogemand til selskaber, fødselsdage, bryllupper, konfirmationer og andre fester. Interessen og viden om madlavning kommer hjemmefra - hvor han er vokset op med madlavning og senere som assistance til sin mor på en kro lidt uden for Aalborg. De seneste år har Lars sammen med sin hustru drevet caféen Hos Vivi - Café og Smageri - hvor der var fokus på mad, og hvor smagen var det fremherskende.

    Har du spørgsmål til kursets faglige indhold, er du velkommen til at kontakte Lars på mobil: 29700148 eller mail: hosvivi@outlook.dk

Glutenfri bagning

- skønne brød og kager

Dette kursus er for dig, der ikke kan tåle gluten (har cøliaki) eller for dig, som blot vil undgå at bage med gluten. Her bager vi forskellige kager og brød uden gluten - men som minder om de kager, vi kender i forvejen - og vi bruger enkle råvarer ("keep it simple").

Underviserne på dette hold - Vivi og Lars - har solid erfaring med glutenfri bagning fra deres tid som ejere af caféen "Vivi - Café & Smageri" i Frederikssund - mange kørte dengang langt for at smage deres kager.

Alle opskrifter er udviklet med udgangspunkt i klassiske opskrifter, som Vivi og Lars har transformeret til glutenfri bagning.

Forventet råvarepris er ca. 160 kr. pr. deltager, som afregnes direkte med underviser.

Praktisk info

Forventet råvarepris er ca. 160 kr. pr. deltager, som afregnes direkte med underviser.

Medbring forklæde, karklud, viskestykke og godt humør.

Nummer
251075 - Glutenfri bagning
Første mødegang
lørdag den 10.05.25 kl. 10:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

Ådalens Skole, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 425,00
lørdag den 10.05.25

Kl. 10:00 - 15:00

Lars Høgh-Hansen

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort