• Marion Frederiksen
    Marion er uddannet førstehjælpsinstruktør, sygeplejerske og medlem af FSFi. Marion brænder for at gøre undervisningen nærværende, spændende og med masser af praktik, så det kommer til at ligge i hænderne. Hvis du har spørgsmål til kursets faglige indhold, er du meget velkommen til at kontakte Marion på tlf. 22183433 eller mail: mail@mførstehjælp.nu)

Førstehjælpskursus for voksne med ansvar for børn

- inkl. certifikat


På dette 7 timers kursus bliver du i stand til at handle ved hjertestop og fremmedlegemer i luftvejene hos børn samt give relevant førstehjælp ved tilskadekomst, forgiftninger og sygdomstilfælde, der medfører ændringer i bevidsthed eller vejrtrækningsbesvær. Efter gennemført kursus uddeles certifikat, der er gældende i 2 år.

Den primære målgruppe er voksne, der i forbindelse med erhverv eller fritidsbeskæftigelse har professionelt ansvar for børn. Som eksempel kan nævnes pædagoger, lærere, dagplejere, sportstrænere, aktivitetsledere og lignende.

Vi anbefaler, at du køber en førstehjælpsbog på kurset. Du kan vælge mellem førstehjælpsbøger fra Røde Kors til 97 kr. eller som e-bog til 55 kr. 

Vi er max. 16 deltagere på et hold - dog kan der være Corona-restriktioner for tiden og et lavere max. på antal deltagere. Aktiviteten er ikke tilskudsberettiget.

Praktisk info

Husk en madpakke og drikke til hele dagen. Husk mundbind og håndsprit.
Nummer
211082 - Førstehjælpskursus for voksne med ansvar for børn
Første mødegang
onsdag den 28.04.21 kl. 09:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

Huset på Østersvej, Østersvej 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 525,00
onsdag den 28.04.21

Kl. 09:00 - 16:00

Med Marion Frederiksen

Østersvej 4, 3600 (Hovedhuset)

Se på kort