• Kim Køppen

    Kim er ildsjæl med mange hovedinteresse(r) som f.eks.: Meditation/mindfulness, undervisning, pædagogik, psykologi, ledelse, træning, musik (sanger i band), naturen. Samt hypnose og hypnoterapi. Alt der berører det menneskelige sind.

    Kim er direktør i konsulentfirmaet Køppen og centerleder i Videnscenter for ADHD. Han har master- og diplomuddannelser inden for specialpædagogik, er lærer og certificeret hypnose og hypnoterapeut & medlem af DSKH (Dansk Selskab for Klinisk Hypnose).

    Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du velkommen til at kontakte Kim på mail: kim@koeppen.dk eller mobil 29130473.

Forældre som sociale coaches – støt dit barn med blik for udvikling

- Forældrekursus om diagnoseforståelse og ny inspiration til hverdagen

Udgangspunktet denne dag er, at alle børn er skønne og forskellige. Dette kursus er for dig, der har et barn med en diagnose - du har lyst til ny inspiration til at støtte dit barn, samtidig med at STYRKE udviklingen. (Man kan nemt miste blikket for udvikling, hvis ”støtte bliver en krykke”). Underviser Kim Køppen har ekspertise og mange års erfaring inden for netop dette.

Du får viden og inspiration til at hjælpe dit barn med dagligdagens udfordringer. Ud fra den sociale, genetiske og følelsesmæssige optik. Diagnose betyder ”at se igennem”.

Emner, vi bl.a. kommer ind på:

Diagnose-forståelse, fx ADHD – hvad kan vi bruge diagnoser til, og hvad kan vi ikke bruge dem til?

Børns opmærksomhed - skærm, computer, iPads m.v.

Den medicinske diskurs

Hvordan spiller vores urinstinkter ind i forhold til vores menneskelige reaktioner?

Hvordan kan du med rammesætning og pædagogiske tilgange give dit barn en roligere hverdag her i vores flimrende moderne liv?

Hvordan kan du hjælpe dit barn med at reagere på sine følelser på en hensigtsmæssig måde?

Du vil få gode råd, tips og værktøjer med hjem.

Kurset er en blanding af undervisers formidling, værktøjer, fortællinger, og deltagernes spørgsmål. Vi er i et fortroligt rum, hvor det, vi taler om, forbliver i rummet. Kurset har vægt på dialog mere end envejsundervisning. Du går også hjem med forslag til litteratur.

Inkl. 30 minutters frokostpause og netværk.

Forudsætninger:

Du behøver ingen forudsætninger for at deltage. I god tid inden vil du blive bedt om at svare på dine forventninger til kurset, således at underviser kan tilrettelægge undervisningen så tæt på deltagernes behov som muligt. Dog vil vi også samtale ud fra de emner, der måtte opstå på dagen.

Praktisk info

Medbring egen mad og drikke til frokostpausen.
Nummer
212041 - Forældre som sociale coaches – støt dit barn med blik for udvikling
Første mødegang
søndag den 10.10.21 kl. 09:30 - 16:38
Undervisere
Adresse

Huset på Østersvej, Østersvej 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 450,00
søndag den 10.10.21

Kl. 09:30 - 16:38

Kim Køppen

Østersvej 4, 3600 (Hovedhuset)

Se på kort