• Gitte Ziebell Hertz
    Gitte Ziebell underviser ud fra mottoet: "Hav det godt, og bliv ved med det". Som influencer underviser Gitte Ziebell ud fra et krop-, energi- og psyke- perspektiv og har bred og mangeårig erfaring. Gitte tager dig trygt igennem en alsidig undervisning, der skruer op for livsglæde og velbefindende. En tilstand, der bedrer immunforsvaret, giver frihed og forebygger stress. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Gitte på telefon 30 27 87 80. DU kan også læse mere om Gitte her: www.ziebellwellness.dk

Barn i vente-café

- din gravidcafé med andre om moderlivet

Lykkefølelsen ved at blive mor er stor, uanset om det er første gang, anden gang eller måske endda tredje gang …

Ting bliver ”aldrig" som, før du blev gravid. Du får hænderne ´fantastisk fulde´, og jo før du forener og empower dig selv med det faktum, jo mere overskueligt bliver det at finde din glade og virksomme vej i forhold til dit liv og dit familieliv - som mor.

Hvad enten det drejer sig om din krop, lækkerbisken eller din livsstil, så vil dette nye lille vidunderlige væsen vende op og ned på dit liv og din hverdag. Og sandsynligvis for altid.

Nøgleordene på denne `barn i vente-café` er: Grin, god energi og masser velvære.

Oplev dig selv på en ny måde, knyt netværk og bånd med andre. Her har du et fristed, hvor alt kan siges højt i en tryg, uhøjtidelig, kærlig atmosfære.

Vi vil starte ´Barn i vente-caféen` med at introducere dig for 1-3 lette sanse- og sanglege, som du kan synge for din baby, og over en kop kaffe får du sundhed og forældreinspiration fra underviseren, kombineret med at der vil være plads til at stille dine spørgsmål, få udvekslet erfaringer og blive inspireret med gode tips fra hinanden.

Du kan også tilmelde dig Barn i vente-café på disse datoer her på hjemmesiden:
6. november


Praktisk info

Vi serverer kaffe/the.
Nummer
212028 - Barn i vente-café
Første mødegang
lørdag den 09.10.21 kl. 14:00 - 15:30
Undervisere
Adresse

Huset på Østersvej, Østersvej 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 75,00
lørdag den 09.10.21

Kl. 14:00 - 15:30

Gitte Ziebell Hertz

Østersvej 4, 3600 (Hovedhuset)

Se på kort