• Gitte Ziebell Hertz
    Gitte Ziebell underviser ud fra mottoet: "Hav det godt, og bliv ved med det". Som influencer underviser Gitte Ziebell ud fra et krop-, energi- og psyke- perspektiv og har bred og mangeårig erfaring. Gitte tager dig trygt igennem en alsidig undervisning, der skruer op for livsglæde og velbefindende. En tilstand, der bedrer immunforsvaret, giver frihed og forebygger stress. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Gitte på telefon 30 27 87 80. DU kan også læse mere om Gitte her: www.ziebellwellness.dk )

Forældrecafé - med baby

- for dig, der er etbarns-, tvillinge- eller trillingemor

Lykkefølelsen ved at blive mor er en fantastisk ’hænderne fulde’-forandring at stå med i armene …

Og får man 2 eller 3 lækkerbiskener på én gang, ville man lyve, hvis ikke det satte ’hænderne fulde’ i et benhårdt perspektiv, når man skal finde sin trygge vej i forhold til sine børn og familielivet som tvillinge- eller trillingemor.

På denne Forældre-babycafé får du inspiration til sanglege, du møder ligesindede og kan kan betragte det som dit fristed sammen med andre mødre i samme situation som dig …

Nøgleordene er grin, god energi og velvære for os voksne, og for børnene styrker vi dem, varieret med sang og bevægelseslege.

Oplev dine børn og dig selv på en ny måde, knyt netværk og bånd med andre mødre og få et fristed, hvor alt kan siges højt i en tryg babyvenlig atmosfære.

Vi starter forældrecaféen med at ”rytmikke den” for børnene og afslutter over en kop kaffe med oplæg fra underviseren, mulighed for at stille spørgsmål, udveksle forældreerfaringer og blive inspireret med gode tips fra hinanden.

Praktisk info

Vi serverer kaffe/the.
Nummer
212031 - Forældrecafé - med baby
Første mødegang
mandag den 16.08.21 kl. 13:30 - 15:00
Undervisere
Adresse

Huset på Østersvej, Østersvej 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 75,00
mandag den 16.08.21

Kl. 13:30 - 15:00

Gitte Ziebell Hertz

Østersvej 4, 3600 (Hovedhuset)

Se på kort