Tilmelding m.v.

Tilmelding

Kurser igangsættes kun, hvis der er et tilstrækkeligt deltagere. Husk derfor at tilmelde dig i god tid før kursusstart, da det kan være afgørende for, om kurset kan oprettes. Du kan også tilmelde dig efter kursusstart, hvis holdet er blevet oprettet, og der er ledig plads.

Du hører fra os, såfremt holdet ikke bliver til noget. Ellers møder du blot på den første undervisningsgang.

Tilmelding er nødvendig og bindende. Du betaler med Dankort på hjemmesiden og modtager herefter en bekræftelse.

Betalingsbetingelser

Betalingsfristen fremgår af bekræftelsen på din tilmelding. Når vi har modtaget din betaling, og du har modtaget en tilmeldingsbekræftelse, er du sikker på en plads på kurset / arrangementet / turen / foredraget.

Hvis du fortryder at have tilmeldt dig et kursus, kan du kontakte os og framelde dig kurset. Ved framelding mindst 10 dage inden kursusstart får du alle pengene tilbage. Ved senere framelding fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 100,-.
Bemærk: Tilbagebetaling er ikke mulig for kurser / arrangementer / ture / foredrag med 3 mødegange eller mindre.
Tilbagebetaling er heller ikke mulig efter kursusstart eller ved tilgodehavender under kr. 100,-, men der er mulighed for at få pengene overført til et andet kursus, fratrukket et gebyr.
Hvis et hold ikke bliver igangsat, tilbydes alternativt hold, eller det fulde kursusgebyr tilbagebetales.

Påmindelsesgebyr på kr. 50,- ved hver påmindelse. Betales rykker 2 ikke, afmeldes deltageren holdet uden yderligere varsel.

Betaling med Dankort
Vi tager ikke noget gebyr for brug af Dankort. Oplysninger er SSL-krypteret via en sikker linje, der er godkendt af PBS International A/S. Du kan læse mere om betaling og sikkerhed på Nets og hos Forbrugerrådet  

Vi hæver beløbet inden for 4 arbejdsdage. 

Fortrydelsesret
Køb af kurser og lignende på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. Forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2).

Aflysning

Det kan ske, at en underviser bliver syg. Hvis vi er nødt til at aflyse en mødegang, sender vi en SMS eller mail til dig, lige så hurtigt vi ved det. Vær derfor sikker på, at vi har dit rigtige mobilnummer og mailadresse.

Som kompensation for aflyste mødegange tilbydes erstatningsgange så vidt mulig.

Undervisning og ferier

Kurserne følger normalt folkeskolernes feriekalender, medmindre andet aftales mellem underviser og kursister. Kontoret er lukket hele juli måned, men der er altid åbent for tilmelding på hjemmesiden.

Undervisning på små hold (hensyntagende hold)
Er du besværet af en ryglidelse eller gigt, eller er du bevægelseshæmmet el.lign., er du velkommen på vores hensyntagende hold - hvor der er mere tid til den enkelte. Du skal vælge kategori Handicap i stedet for Almen, når du tilmelder dig. Prisen er den samme. Du skal underskrive en såkaldt handicaperklæring for at kunne deltage på et hensyntagende hold.

Priser
Prisen for undervisning er angivet ud for det enkelte hold. 

Mødegange
På hjemmesiden lof.dk/frederikssund vises mødegange og evt. ændringer i forhold til planlagt forløb. Det kan forekomme, at der kommer en ny underviser på kurset enten før eller under kursusafholdelsen, ift. det udmeldte. 

Oplysningspligt
Folkeoplysningsloven foreskriver, at det fulde cpr.nr. oplyses, hvis du tilmelder dig kurser uden for hjemkommunen.

Omklædning
Bemærk: Det er ikke alle steder, der er omklædnings- og badefaciliteter.

Materialer og bøger
Der kan være udgifter til materialer, lærebøger, fotokopier, ingredienser m.v., som afregnes direkte til underviseren. Dette vil fremgå af kursusbeskrivelsen. Disse udgifter er normalt ikke indbefattet i kursusprisen.