Foredrag: Kan man spise sig rask?

Du kan spise dig rask!


Det er hypotesen, når læge Pia Norup og ernæringsekspert Umahro Cadogan arbejder med kronisk syge i udsendelsesrækken af samme navn på TV2. Denne vinter har sæson 2 kørt over skærmen, og der er masser af eksempler på, at de medvirkende har fået det bedre ved at arbejde med kost- og livstilsomlægninger.


Vi ved i dag, at livsstil spiller en vigtig rolle for sygdomsudvikling i befolkningen. En fornuftig, sund kost/livsstil kan modvirke mange livsstilssygdomme. Men er vi gode nok til at forebygge og evt. behandle livsstilssygdomme med livsstilsændringer? Og hvad kan vi selv gøre for at fremme vores egen sundhed, og dermed give os selv bedre muligheder for god livskvalitet.

Der er masser af inspiration at hente hos de to eksperter, og du vil helt sikkert gå hjem med idéer, som du kan arbejde videre med i dit eget liv.

Begrænset antal billetter.

OBS! Du kan printe din kvittering, når du betaler med dankort, men der kommer også en mail til dig. Ligeledes skal du printe dine betalingsoplysninger, hvis du vælger netbank overførsel. Skulle du glemme at printe, medbringer LOF lister til foredraget med alle deltager navne + antal billetter.

Nummer
201002 - Foredrag: Kan man spise sig rask?
Første mødegang
torsdag den 09.01.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Smedeengen 4, 3630 Jægerspris (Kignæshallen)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 198,00
torsdag den 09.01.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Pia Norup

Smedeengen 4, 3630 (Kignæshallen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom