Foredrag: Alene i vildmarken med Mette Mortensen

”Alene i Vildmarken”
– Hvis jeg tænker det, skal jeg gøre det!

Mette Mortensen fortæller om sine helt personlige oplevelser under opholdet i den norske vildmark, og om hvorfor hun valgte at deltage i TV-programmet ”Alene i Vildmarken III”.
Hør om Mettes kampe, udfordringer, prioriteringer og om det store savn til familien og børnene. Om følelsen af ensomhed, isolation, taknemmelighed og ikke mindst om hendes store udfordring med at skaffe mad. Du vil få svarene på, hvordan og hvorfor Mette brugte alle sine kræfter på at etablere et stabilt, tørt og trygt hjem ved Salsvatnet, hvorfor det var så vigtigt for hende at være et skridt foran, og hvordan hun håndterede områdets vådeste september i 10 år.

”Om jeg er blevet et bedre menneske? Tja… måske på nogle punkter. Under hele opholdet i vildmarken var det essentielt og vigtigt for mig, at opretholde et mentalt overskud – også når jeg var udfordret. Derfor brugte jeg dagligt tid og ressourcer på lidt selvforkælelse med god anretning af maden, fodbad, vandreture og mindre håndværksprojekter. På den måde kunne jeg holde de negative tanker, ensomheden og kedsomheden for døren og finde glæde ved hver dag i vildmarken. Det har været en kæmpe oplevelse, og jeg har fået så meget godt, og mere til, med mig hjem”

Foredraget er for alle, som er nysgerrig på naturen og på de fysiske og psykiske reaktionsmønstre, der kommer til overfladen, når vi er sultne, kolde, alene og udfordret. Det er en utrolig givende, ærlig og spændende fortælling med mange små fif og tricks til, hvordan du kan klare dig alene i den norske vildmark.

Begrænset antal billetter.

Nummer
191080 - Foredrag: Alene i vildmarken med Mette Mortensen
Første mødegang
onsdag den 03.04.19 kl. 19:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Kantinen, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 150,00
onsdag den 03.04.19

Kl. 19:00 - 21:30

Med Mette Mortensen

Kornvænget 4, 3600 (Kantinen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom