• Jan Kjær
    Jan Kjær (f. 1971) er forfatter til 58 børne- og ungdomsbøger. Han er udkommet i 15 lande. Bogen ”HJÆLP! Spillet ta’r mit barn” er atypisk for hans forfatterskab, men er relevant for hans eget liv, da han er far til en dreng, der er glad for at spille computerspil.

FOREDRAG: Hjælp! Spillet ta'r mit barn (onlineforedrag)

- Har dit barn svært ved at slippe computerspillet?

Inspirerende og informativt foredrag - inkl. spørgetid!
Vælger dit barn spiltid frem for familietid? Hvorfor kan børnene ikke slippe computerspillene, og hvor går grænsen mellem et harmløst og et skadeligt spilforbrug? Forskere sammenligner afhængigheden af spil med afhængighed af hårde stoffer. Det lyder skræmmende, men hvor bekymret bør du som forælder reelt være? I foredraget stiller Jan Kjær skarpt på spillenes fastholdelsesmekanismer. Han samler retningslinjer, som kan hjælpe forældre med at håndtere spilkonflikter, og giver gode, konkrete råd om, hvordan du skaber gode computerspilvaner i hjemmet. Han giver eksempler på skærmtidsanbefalinger fra forskellige eksperter. Jan Kjær er forfatter til bogen "Hjælp! Spillet ta'r mit barn", der udkommer den 9. juni 2020.

Sådan foregår det:
Foredraget kører gennem en almindelig internetbrowser (Chrome anbefales), så du skal hverken downloade eller installere software.
Du får et link tilsendt af LOF til en registreringsside, hvor du udfylder navn og e-mailadresse. Herefter får du tilsendt en e-mail af foredragsholder med link til selve foredraget. Efter foredraget kan du gense det i 3 dage.

Nummer
201087 - FOREDRAG: Hjælp! Spillet ta'r mit barn (onlineforedrag)
Første mødegang
mandag den 22.06.20 kl. 20:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Online-foredrag, ,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
mandag den 22.06.20

Kl. 20:00 - 21:30

Med Jan Kjær

, (Via browserlink)

Se på kort