• Kim Greiner
    Kim Greiner er uddannet skov- og landskabsingeniør og har i mange år været tilknyttet Landbohøjskolen og dens haver. Men han er også globetrotter, eventyrer, forfatter og fortæller. Kim er faktisk fuld af historier, han samler på dem og de fleste af dem - er sande. På byvandring med Kim Greiner kommer du med på opdagelse i de mangfoldige historier som mennesker og huse fortæller og får måske også et kig med ind i de grønne oaser, som Kim ved gemmer sig i baggårdene.

Nyhavn

På kryds og tværs i gode gamle Nyhavn

Vi mødes ved Mindeankeret i Nyhavn. På denne historiske byvandring skal vi rundt i Nyhavn og se og høre om de gamle huse og nogle af dets beboere. Vi får historien om havnens tilblivelse og Gyldenløves Palæ, og medens vi slentrer rundt, får vi historien om ”Kabyssen", hvor der blev solgt billetter til Titanic, bulen Hong Kong, det legendariske værtshus Nyhavn 17, Guldmagerens Hus, Spøgelseshuset, Eventyrernes Klub og den rige enke, der blev begravet levende m.m. -                                                                                     

Vi skal også høre om søfolkene, bolværksmatroserne, den frække periode med Nyhavnspigerne, De Røde Hænders Klub, verdens ældste tatovørbutik, det offentlige toilet med græs på taget og rulleforretningerne, hvor det siges, at kanalbådene grundstødte på tømte tegnebøger. Det er artige sager, der bliver rullet op i denne herlige havn med de gamle træskibe langs bolværket. Turen tager ca. 2 timer. Vi begynder og slutter ved Mindeankeret.           
Nummer
211500 - Nyhavn
Første mødegang
tirsdag den 20.04.21 kl. 11:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Nyhavn, Nyhavn 1, 1051 København K ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
tirsdag den 20.04.21

Kl. 11:00 - 13:00

Med Kim Greiner

Nyhavn 1, 1051

Se på kort