• Jerk W. Langer

    Jerk W. Langer er læge og forfatter til adskillige bestsellere, bl.a. “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost”, “Sundt blodtryk på 14 dage”, “Collagen – stærk, sund og smertefri” og “Sænk dit kolesterol”. Vært i flere tv-programmer. Han fortalte som den første herhjemme om antiinflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med den nyeste forskning.

FOREDRAG med Jerk W. Langer

- Alt om COLLAGEN og ANTI-INFLAMMATORISK KOST

Jerk W. Langer er bannerfører for den populære antiinflammatorisk kost, der ifølge forskningen kan være med til at holde vægten, lindre smerter og andre symptomer, løfte humøret, få blodtryk og kolesterol på plads, og ikke mindst give mere energi og overskud. Sund mad er hverken kedelig eller præget af afsavn, og kan også være et perfekt supplement til medicin.


Hør også om tidens mest populære tilskud collagen. Jerk har talt med forskere fra hele verden omkring at holde leddene smidige og knoglerne stærke, dæmpe smerter, gøre noget ved rynker og ældet hud, forbedre restitution efter træning, samt gavne tarmflora og fordøjelse.

 


Forskning er vigtig, fordi collagen og antiinflammatorisk kost lovprises på de sociale medier. Hvor meget er der hold i, og hvor meget er useriøs markedsføring? Det får du indsigt i til foredraget.


Bliv både oplyst, underholdt og inspireret med mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlige puf bagi med både reel viden og konkrete løsninger. Du kan spørge løs og bliver mødt helt uden løftede pegefingre.


Jerk W. Langer er læge og forfatter til adskillige bestsellere, bl.a. “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost”, “Sundt blodtryk på 14 dage”, “Collagen – stærk, sund og smertefri” og “Sænk dit kolesterol”. Vært i flere tv-programmer. Han fortalte som den første herhjemme om antiinflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med den nyeste forskning.Nummer
232400 - FOREDRAG med Jerk W. Langer
Første mødegang
torsdag den 14.09.23 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Frederikssund Gymnasium, Odinsvej 6, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
torsdag den 14.09.23

Kl. 19:00 - 21:00

Jerk W. Langer

Odinsvej 6, 3600 (Festsalen)

Se på kort