• Frank Erichsen
    Med sit levende foredrag giver Frank Erichsen deltagerne tips til et liv med selvforsynende landbrug og underholder samtidig med historier fra de mange sæsoner som hovedperson i det succesfulde DR-program “Frank & Kastanjegården”, som indtil 2020 hed “Bonderøven”.
    Senest har han været vært på DR-programmet “Giv og naturen tilbage” med fokus på vild natur og biodiversitet.

FOREDRAG med Frank Erichsen

- Gården, håndværket og naturen

I dette foredrag føres publikum med om bag kameraet, til en fortælling om de tanker, der ligger bag ved livet, som det udformer sig på Kastaniegaarden.

En fortælling om arbejdet med byggerierne, haven, markerne og dyrene, i den evige jagt på selvforsyningen, drevet først og fremmest af lysten til at lære og lære fra sig.

Om jagten på alle de håndværk og kundskaber som skal genopdages. Men også en fortælling om, hvordan vi finder en sund balance mellem naturens behov og vores egne.

Foredraget et både autentisk og underholdende. Du har mulighed for at stille spørgsmål til Frank.

Om Frank:

Med sit levende foredrag giver Frank Erichsen deltagerne tips til et liv med selvforsynende landbrug og underholder samtidig med historier fra de mange sæsoner som hovedperson i det succesfulde DR-program “Frank & Kastanjegården”, som indtil 2020 hed “Bonderøven”. Senest har han været vært på DR-programmet “Giv og naturen tilbage” med fokus på vild natur og biodiversitet.
Nummer
231400 - FOREDRAG med Frank Erichsen
Første mødegang
tirsdag den 28.02.23 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Frederikssund Gymnasium, Odinsvej 6, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
tirsdag den 28.02.23

Kl. 19:00 - 21:00

Frank Erichsen

Odinsvej 6, 3600 (Festsalen)

Se på kort