FOREDRAG: Lone Hertz

Fra Frk. Nitouche til foredragsholder (NB: Vi sidder naturligvis med afstand i lokalet)

Lone Hertz har i mange år været en stor del af dansk teater, tv og film - og er nok mest kendt for sin rolle i Frøken Nitouche, hvor hun spillede over for Dirch Passer.

Oplev et underholdende foredrag, hvor Lone Hertz fortæller om sit liv og karrierer - om en rejse der startede, da hun som 10-årig fik en rolle på Det kongelige Teater. Hun fortæller om sit livs op- og nedture, om elevtiden og om de mange kendte skuespillere, hun har arbejdet sammen med. Lone fortæller også om forholdene til de mandlige skuespillere, som også blev af mere intim karakter, her i blandt Axel Strøbye og Stig Lommer.

Selvom Lone Hertz er fyldt 80 år, er hun stadig aktiv på teaterscenen. Som teaterleder, sceneinstruktør, teaterskolerektor har hun været vidt omkring i teaterbranchen, ligesom hendes biografi indeholder bøger, rejser rundt i hele verden for nødorganisationer og en stor involvering i arbejdet med handicappede.

Med dette foredrag får du ...
- et tilbageblik på en stor karriere i dansk teater
- et gribende og nærværende foredrag om hendes livs op- og nedture
- anekdoter og livsbekræftende historier fra en populær skuespillerinde.

Praktisk info

VI SIDDER NATURLIGVIS MED AFSTAND MELLEM STOLENE OG HAR ADGANG TIL HÅNDSPRIT, SOM CORONA-RETNINGSLINJERNE FORESKRIVER. VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG TIL EN GLAD, TRYG OG UNDERHOLDENDE AFTEN!

Nummer
202001 - FOREDRAG: Lone Hertz
Første mødegang
tirsdag den 22.09.20 kl. 19:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Ådalens Skole, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
tirsdag den 22.09.20

Kl. 19:00 - 21:30

Med Lone Hertz

Kornvænget 4, 3600 (Kantinen)

Se på kort