Rejs til Malta med LOF

Oplev fortryllende Malta med LOF. Vi inviterer på 15 dages forårseventyr i februar 2018. Rejsen arranges i samarbejde med Jyllands-Posten og Albatros Travel. Find link til tilmelding her.

Aftenskolen styrker din mentale sundhed

Flere danskere lider stress, angst og lignende. Aftenskolen kan være en del af løsningen. Det mener sundhedsinnovator Peter Thybo, der er forfatter til bogen Det Dobbelte KRAM. Læs mere her.

Bliv mere aktiv med LOF

Hvad skal du gå til i efteråret? Vil du være mere aktiv, møde nye mennesker og dyrke en gammel eller ny interesse, så er LOF noget for dig. Find din lokale LOF-afdeling og se vores tilbud i nærheden af dig.

IT-kurser i LOF

LOF har kurser i IT over hele landet for både begyndere og øvede. Vi tilbyder kurser i grundlæggende IT-kundskaber ogspecialiserede kurser i bl.a. iPad, billedbehandling og NemID.

Demokrati og aktivt medborgerskab

LOF ønsker at biddrage til det enkelte menneskes engagement i sit eget liv og i samfundet. Vores aktiviteter giver dig den viden, du har brug for for at kunne tage ansvar for din egen tilværelse og deltage aktivt i demokratiet.

Sang og musik

Syng alene, i kor eller lær at spille et instrument. I LOF kan du dyrke din interesse for sang og musik. Vi har undervisning på alle niveauer. Kontakt din lokale LOF afdeling og hør, hvad vi tilbyder!

Samvær og fysisk aktivitet

LOF kombinerer fysisk træning og socialt samvær. Vil har pilates, yoga, motionshold og mange andre former for fysisk aktivitet. Vi har også fokus på genoptræning og forebyggende motion.

Facebookkursus - Fokus på indhold

Få tips og idéer til at skabe godt og interessant facebookindhold, der giver loyale følgere, som engagerer sig. Deltag i vores facebookkursus den 31. oktober i Valby.