Sovse kursus

Vi laver fond, baserede, opbagte, emulgerede sovse  og selvfølgelig den hjemmelavede bearnaise.
Du får tips og ideer til hvis noget går galt.
Du lærer den grundige tilsmagning med surt, sødt, salt og bittert. Give smagsfylde med friske krydderurter.
Opskrifter og gode ideer får du med hjem.
Kød og tilbehør kommer udefra, som er inkl. i råvareprisen, det er så du kan koncentrere dig om sovsene.
Vi slutter af med at spiser sammen.
Medbring selv drikkevarer.

Praktisk info

Udgifter til råvarer såsom kød og tilbehør, må påregnes kr. 200, som afregnes med underviseren. Der skal frameldes senest dagen før kurset kl. 9 ellers hæfter kursisten for råvare prisen. Tlf. Gerda 60105613
Nummer
01903 - Sovse kursus
Første mødegang
torsdag den 19.03.20 kl. 17:30 - 20:30
Undervisere
Adresse

Køkken, gul bygn., Gl.Strandvej 12, 4640 Fakse

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 200,00
torsdag den 19.03.20

Kl. 17:30 - 20:30

Med Gerda Just Hansen

Gl.Strandvej 12, 4640 (Køkken, gul bygn.)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom